zondag 2 september 2012

Beurs voorbij en kaart 19 & 20

Gepost door krea2day Cynthia op 9/02/2012 09:11:00 a.m.
Hallo Dames

 
De Knots Gekke kaarten dagen zitten er weer op, we zijn weer lekker thuis om even bij te komen. Ook deze beurs was weer gezellig, maar dat vinden wij van elke beurs wel. Wel jammer dat de bezoekers aantallen van Zwolle wel steeds meer afneemt. Dat maakt het voor de exposanten steeds duurder om nog op de beurs in Zwolle te staan. Het zou jammer zijn als er dus steeds minder kramen komen te staan en daar door de bezoekers nog meer terug loopt.We hopen dus het aantal bezoekers volgend jaar wat toeneemt.

 
De komende dagen hebben wij het nog druk zat om onze website weer bij te werken, en te zorgen dat de voorraad weer klopt. Intussen zijn ook de nieuwe Memory Box mallen binnen en er zijn weer wat Cottage Cutz mallen binnen gekomen. Wij doen ons beste om alles deze week te gaan plaatsen. Komt u naar het Creaweekend in Rijswijk en u wilt iets echt graag hebben, bestel het dan vast dan weet u zeker dat u niet mis grijpt. Wij nemen het dan mee naar de beurs en houden dat voor u apart.

 

Dan heb ik voor jullie nog Candy kaartjes vandaag laat ik er nog twee zien en morgen nog twee en dan zijn ze allemaal geplaatst. Daarna ga ik de winnaar bekent maken, en die krijgt de nieuwe Spellbinder. De nieuwe Spellbinders komen ook deze week bij ons binnen.

 

Dit kaartje is gemaakt door Monique ze heeft er weer een boek kaartje van gemaakt dat we helaas op de foto niet goed kunnen zien. Zij heeft weer veel verschillende mallen gebruikt van Marianne Design. Creatables 242 Petra's Square, 211 Lord and Lady, 156 Opengewerkte bladeren, 6002-0068 Bloemenmal van Joy Crafts en 6100-0102 Paper blossom pons roosblad Joy Craft. En wat het leukste is van deze kaart het papier is handgeschept papier van Papierfabriek "De Middelste Molen" uit Loenen op de Veluwe. Ze gebruiken zuivere grondstoffen als katoen, linnen, hennep en cellulose en voegen daar leuke dingen aan toe. Deze heeft een soort gouden parelmoervleug door de asperges. Ze hebben ook papier waar jeans aan toe is gevoegd, of geld, shag en zelfs olifantenpoep.
 
 
 
Het andere kaartje is gemaakt door Diana, ook een heel apart kaartje. Diana heeft ook heel wat malletjes gebruikt van verschillende merken. Helaas kan ik jullie niet de link van haar blog geven want die heeft Diana niet. Maar omdat je dan met de meeste Candy niet mee kan doen vond ze het juist leuk om bij ons wel mee te kunnen doen. Het zou toch jammer zijn om zo'n creatie niet aan andere te laten zien.
 
 


handtekening

6 reacties:

Irene on 2 september 2012 om 11:02 zei

Jammer dat het weer zo stil was in Zwolle en idd komen er steeds minder winkeliers, daarom ga ik er ook niet meer heen, de sfeer daar is niet hoe het kan zijn helaas.
De creaties zijn weer schitterend en zo verschillend, dat maakt het elke keer zo leuk om alles te bekijken. Wat een bijzonder verhaal wat er allemaal in dat papier wordt gebruikt........nooit geweten!

Fijne zondag, Irene

Sieta on 2 september 2012 om 13:14 zei

Hoi Cynthia,
Fijn dat je weer genoten hebt van de beurs.
Ik vond het leuk om kennis met je te maken en weet nu ook wie hier de beheerder van dit blog is.
Het is inderdaad minder druk geweest deze keer hebben ook wij vernomen, maar dat komt misschien wel omdat er ook al een beurs in het voorjaar hier is geweest. Het zal jammer zijn als deze beurs zal verdwijnen omdat er minder deelnemers eraan mee zullen gaan doen als de opkomst terug loopt. Vooral voor de mensen uit de noordelijke provincies.
Want deze afstand is voor ons redelijk goed te doen. Wij misten ook nu al wat winkeliers die er de vorige keren wel stonden. Jammer!
Maar nu even de creaties die je ons hierboven weer laat zien.
Ook deze zijn weer super mooi geworden en er zijn prachtige stansen op verwerkt.
En nu maar duimen met z'n allen wie die prachtige stansen van Spellbinders gaat winnen.

Liefs, Sieta

GerJanne on 2 september 2012 om 13:19 zei

Hoi Cynthia,
volgens mij is het een wisselwerking. Er komen minder klanten, dus minder winkeliers en dan komen er weer minder klanten. Ook vind ik de hal in Zwolle wat minder gezellig dan Hardenberg. Misschien omdat het zo hoog is? En een nadeel vind ik dat je 7 euro (of meer) parkeergeld moet betalen. Dat het benzine kost om erheen te rijden neem je voor lief, maar dan ook nog dat hoge parkeergeld, is jammer!
De kaarten die je laat zien zijn prachtig!
Ben benieuwd welk nummer gaat winnen....

GerJanne

anneke's creaties on 2 september 2012 om 15:21 zei

hoi cynthia

het zou jammer zijn als de KGKD in de IJsselhallen niet meer door zou gaan, vooral voor de mensen uit deze omtrek is er verder geen beurs waar je naar toe kunt, en ik vond het ondanks dat het minder druk was toch best wel gezellig en je kon ook rustig bij alle kramen kijken wat natuurlijk ook zijn voordelen heeft, als het te druk is loop je al gauw door naar een andere kraam waar het minder druk is om wat te kopen, dus alles heeft zijn voor en nadelen,
ben ook bij jou aan de kraam geweest en heb weer het een en ander gekocht en vond het leuk om nu eens te zien wie er schuil gaat achter dit leuke blog,
dan de nieuwe kaarten, echt schitterend, wat je al niet kunt maken met alleen maar mallen, ja echt suuuper mooie creaties, ook erg moeilijk om hier een keuze in te maken, ze zijn echt allemaal schitterend gemaakt.

groetjes anneke

Monique - Mienokje on 2 september 2012 om 15:31 zei

Jammer dat Zwolle niet zo druk was als Den Bosch. Hopelijk Rijswijk wel weer een succes. Wat jammer dat je geen blog hebt Diana, je kaart(en) verdienen het gezien te worden. Hij is prachtig!
Groetjes, Mienokje

Aartje on 3 september 2012 om 21:47 zei

Hallo Cynthia, jammer dat de bezoekersaantallen teruglopen. Ben deze keer zelf er helaas ook niet aan toegekomen om te gaan.
De kaarten zijn weer erg mooi die je laat zien. Deze maand is erg inspirerend geweest met al het moois, ben zelfs nogmaals begonnen aan iets met alleen maar stansen. Je hebt dus wel iets losgemaakt.
Groeten, Aartje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates