woensdag 12 september 2012

Candy kaart 1 & 2

Gepost door krea2day Cynthia op 9/12/2012 08:17:00 a.m.

Hallo Dames

Wat leuk dat jullie al gelijk aan de slag zijn gegaan met de sketch, de eerst kaartjes zijn al bij ons binnen. Ik laat jullie daarom vandaag al de eerste gemaakte kaartjes zien. Het eerste kaartje wat ik binnen kreeg is gemaakt door Ineke van Meurs. Ineke heeft ook gebruik gemaakt van de metaal folie en heeft daar de krans mee uitgesneden. Op haar blog zegt ze ook dat je het heel mooi kan embossen en dat is ook echt zo. De metaal folie geeft een mooie diepe embossing van je snijmal. Blog Ineke
 
 
 

De volgende kaart is gemaakt door Dinie Jonker, als je dit leest Dinie ik krijg mijn mails inderekeer terug als ik er één stuur. U krijgt van mij het cijfer 2 dat moet u geluksnummer worde voor de verloting. Ik weet niet of Dinie een blog heeft want die link had ze niet mee gestuurd. Ze schreef wel dat ze het erg leuk vond om het te maken met onze Sketch.

 
 
 

Ik ben heel erg benieuwd wat er verder nog gaat binnen komen. Ik hoop dat jullie met zijn alle mee doen aan deze Candy dus dames aan het werk. Als jullie allemaal mee doen dan houden jullie mij ook bezig met foto's plaatsen. Niet dat ik me verveel hoor, ik ga vandaag alles in pakken voor de beurs het weekend, ook heel veel werk. Morgen ga ik met mijn vader samen de kramen opbouwen.


handtekening

3 reacties:

Irene on 12 september 2012 om 08:59 zei

Leuk dat er weer zo enthousiast op de candy wordt gereageerd en de eerste 2 kaartjes zijn al weer helemaal top!!!

Liefs, Irene

Sieta on 12 september 2012 om 09:17 zei

Ooooo wat snel zijn deze dames, maar het zijn prachtige kaarten geworden.
Zelf zit ik nu in een kaarten dipje, ik doe even wat anders om mijn hoofd leeg te krijgen van de vervelende gevoelens die er momenteel zitten. Maar ik ga echt nog een kaart maken hoor.
Succes met de opbouw Cynthia.

Liefs, Sieta

Monique - Mienokje on 12 september 2012 om 23:25 zei

Wat een binnenkomers zeg. Mijn complimenten dames. Ik ga na de beurs maar eens aan de slag :-)
Succes met opbouwen. Wat een lieve pa dat hij je helpt met alles. Die verdient een dikke knuffel. Groetjes, Mienokje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates