dinsdag 31 juli 2012

Workshop Distress inkt.

Gepost door krea2day Cynthia op 7/31/2012 10:03:00 a.m.
Goeie morgen damesIk had jullie al verteld dat we gisteren een wordshop hadden in Velsen-Noord met de Distress inkt. Het was weer super gezellig en ik heb een hele leuke dag gehad. Ik hoop dat alle dames het ook naar hun zin hebben gehad. Door dat iedereen nu vakantie heeft hebben we geen files gehad dus we konden lekker door rijden. En met vier dames in de auto is er altijd genoeg om over te kletsen, dus we waren er zo. Toen iedereen binnen was hebben we even gezellig een bakkie gedronken met een stukje taart. Daarna zijn we lekker aan het kleuren gegaan en heeft Nicole wat dingen laten zien aan ons. Tussen de middag gezellig een broodje gegeten met zijn alle. En daarna zijn we begonnen met een nieuw stempel afdrukjes, leuk weer het verschil te zien van ons eerste afdrukjes. Om drie uur was de workshop afgelopen, even gezamenlijk de spulletjes opgeruimd en toen weer op huis aan. Het was voor ons iets meer dan een uurtje rijden dus waren bij half 5 weer thuis. Had ik nog even de tijd om de mails te beantwoorden en de bestellingen in te pakken zodat die ook nog op de post konden.


Ik wil Ilse nog even bedanken voor haar gastvrijheid en de verzorging van het eten en drinken het was allemaal super geregeld. Dan wil ik ook nog even flowercakes.nl bedanken voor de Krea2day taart die ik mee heb gekregen. Hij was echt heerlijk en vond hem super leuk en mooi gemaakt. De taart was s 'morgens om 7 uur bij me bezorgt die service is ook echt super.

Een foto van de taart die wij mee hebben gekregen.                                                           Nog wat foto's van de workshop
En waar ik ook heel blij mee ben, ik heb van Nicole de kaart gekregen die ze als eerste met de Distress heeft gemaakt. Dus deze gaat ook in me kast bij alle ander creaties die ik voor me verjaardag heb gekregen van alle Blog volgers.                               Morgen laat ik julllie de laatste creties zien van de Candy Juli.

handtekening

4 reacties:

Sieta on 31 juli 2012 om 11:00 zei

Hoi Cynthia, wat ziet dat er gezellig uit. En wat een prachtige taart heb je mee genomen, als hij net zo smaakte als dat hij eruit ziet, dan was dat zeker smullen geblazen.

Liefs, Sieta

Irene on 31 juli 2012 om 13:53 zei

Het is wel duidelijk dat jullie een heerlijke (ook op snoepgebied!) dag hebben gehad!!

Liefs, Irene

Monique - Mienokje on 1 augustus 2012 om 08:05 zei

Wat een gezellige boel. Doen jullie oren het weer na 2x anderhalf uur met zijn vieren in een auto te hebben gezeten? Dat zal een vrolijk kippenhok geweesr zijn :-)
Groetjes, Mienokje

roelie on 6 augustus 2012 om 22:32 zei

super leuk een Ws volgen van distress

en deze kaart van nicole is pracht ziet er allemaal heel gezellig uit

en een prachtig taart

gr roelie

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates