zondag 29 juli 2012

Kaart 35 & 36

Gepost door krea2day Cynthia op 7/29/2012 09:30:00 a.m.
Hallo dames


Vandaag hebben we twee totaal verschillende kaarten, één met heel veel kleur en de ander in Vintage. De kaart met veel kleur is gemaakt door Nettie Trouw ze werkt veel met inkt. Nettie heeft de achtergrond gesponst met Distress inkt toen wat water opgespoten zodat de kleuren door elkaar gaan lopen. Daarna nog wat Glimmer mist aangebracht daarop een roze/lila stansje en daar over heen een kleed en dan nog een geschulpt stansje die ze heeft ge-embossed en bewerkt met Distress inkt. de vlinder stans heeft ze bewerkt met embossingpoeder de bloemen heeft ze met Glimmermist gekleurd en blaadjes zijn ook bewerkt met Distress inkt. Nettie heeft een kleurrijk Blog waar u haar Creaties kunt zien http://nettie53.blogspot.nl/


Joke heeft een totaal ander kaart gemaakt een Vintage, zij heeft gewerkt met designpapier van Maja design en stansen. Joke heeft de stans mallen van Joy gebruikt, de nummers 6002-0118 Etagere 1 en de 6002/0117 Koffie pot klein kop en schotel klein. Verder heeft ze de hoekmal Creatable 200 Anja Corner gebruikt. De embossing heeft ze wat kleur gegeven met inkt. Ook Joke heeft en blog waar jullie een kijkje kunnen nemen.
handtekening

2 reacties:

Irene on 29 juli 2012 om 09:43 zei

Dat is zeker een kleurrijk begin van de zondag, heel apart en zoiets doe ik zelf helemaal nooit dus enig om te zien! De kaart van Joke had ik al op haar blog gezien, heel lief en romantisch. Een groter contrast had je vandaag niet kunnen laten zien Cynthia, wat is onze hobby toch divers!!

xx Irene

Sieta on 29 juli 2012 om 13:06 zei

De eerste kaart is vrolijk van kleur en erg mooi gemaakt.
Kaart 2 is heel rustig en in een prachtige kleur samenstelling gemaakt.
Wat weer een diversiteit aan creaties komen hier voorbij.
Nu maar weer afwachten wat voor moois er morgen weer langs komt.
Nog een fijne zondag Cynthia en tot morgen.

Liefs, Sieta

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates