vrijdag 20 juli 2012

Vandaag kaart 14 en 15

Gepost door krea2day Cynthia op 7/20/2012 09:00:00 a.m.
Hallo Dames


Ik heb vandaag weer twee hele mooie kaartjes voor jullie, de eerste is gemaakt door Helga. Jullie hebben al eerder kaartjes van haar kunnen bewonderen op mijn blog. Helga werkt heel veel met snijmallen ze gebruikt vaak de mallen van Go Kreate de kaart is uit gesneden met de Go Kreate Frame Frilly 2. De takjes heeft ze gesneden met de Creatable 192 Leaves en de Creatable 151 Branch Garden. Het model van de kaart is een omgedraaide Easel, in plaats dat de voorkant naar voren ligt is het nu naar achter gevouwen en nog een keer naar binnen  gevouwen. Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien op de foto. Helga heeft helaas nog geen blog heel erg jammer want ze maakt prachtige dingen, en die zien wij toch graag !!!!!Er waren vragen hoe de kaart van Helga gevouwen zit, ik hoop dat het op de volgende foto duidelijker is. Je hebt de kaart, die vouw je aan de onderkant naar achter en dan schuin omhoog terug tegen de achterkant van je kaart. Dit is even de achterkant van een andere kaart maar deze is op de zelfde manier gevouwen.
                                                                     

De tweede kaart is gemaakt door Ettie Schuitema weer een totaal andere kaart als die van Helga. Ettie heeft alles in het zwart wit gehouden wat heel goed past bij dit lieve meisje op het plaatje. Het frame rond het plaatje is gemaakt met de Craftable 202 Rechthoek, de open gewerkte blaadjes zijn van de Creatable 156 Flower en Leaves. De bloementjes zijn gemaakt door verschillende Creatables met elkaar te combineren. Ettie heeft wel een blog en daar kan je haar andere creaties bewonderen dit is haar link. http://mijn-stekje.blogspot.nl/handtekening

4 reacties:

Irene on 20 juli 2012 om 09:26 zei

Schitterende kaarten zijn het weer, de omgedraaide easel is me niet helemaal duidelijk maar het ziet er prachtig uit!!!

Liefs, Irene

Sieta on 20 juli 2012 om 13:29 zei

Ze zijn alle twee weer prachtig Cynthia en net zoals Irene schreef begrijp ik hem ook niet helemaal. Tip!!! Even een foto van de zijkant?hihihi, zodat wij het dan misschien kunnen zien hoe het precies moet.
Want het lijkt mij wel leuk om dat ook eens te proberen.

Liefs, Sieta

krea2day Cynthia on 20 juli 2012 om 16:52 zei

Hallo,

Ik heb Helga een mailtje gestuurd of ze even een foto van de zijkant wilt maken voor jullie.

Groetjes Cynthia.

Sandra on 20 juli 2012 om 19:04 zei

een erg leuke kaart
gr sandra

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates