vrijdag 7 maart 2014

Loting vrij kaartjes Knotsgekke Kaarten dagen

Gepost door krea2day Cynthia op 3/07/2014 09:32:00 a.m.
Hallo Dames

Jullie hebben kunnen aan geven of je interesse had in vrijkaartjes. Vandaag ga ik ze verloten aan de dames die ze graag wilde hebben. Gelukkig voor mij waren er niet heel veel dames die wilde dat is mij een stuk makkelijker want nu hoef ik eigenlijk niet veel mensen teleur te stellen. Voor de dames die de vrijkaartjes krijgen vraag ik zo snel mogelijk jullie adres te mailen dan kan ik ze op de post doen.

Deze keer gaan de kaartjes naar Anja van Rooij en Rian jullie krijgen elke twee toegangskaartjes dus je kan gezellig iemand meenemen. Ik hoop dat jullie een hele gezellige dag zullen hebben, en misschien tot ziens aan onze kraam.Op Den Bosch hebben wij kraamnummer 174 gekregen, zelfde als vorig jaar, we hopen dat jullie ons kunnen vinden. We gaan een heleboel in de opruiming doen zo als veel mallen van Marianne Design de Creatables, Craftables van de oudere series. Misschien zit er nog wat voor jullie bij, ook ruimen we de Cheerly Lynn mallen op en de stempels.

Als demo ga ik jullie laten zien wat je allemaal kan maken met de Silhouette Cameo, en we gaan uitleggen hoe je met de pen en marker houders in de Silhouette cameo kan gebruiken. Ik zelf ga proberen om alle drie de dagen aanwezig te zijn, verder is mijn man Marcel, me vader Roel, en een vriendin Wilma aanwezig om jullie te helpen en vragen te beantwoorden.

Mochten jullie iets apart willen laten zetten om op te halen op de beurs geef het ons dan nu door, als het besteld moet worden word de tijd al zo krap voor ons. Voor jullie begint de beurs op donderdag voor ons al op dinsdag. En dan kan er niets meer besteld worden.

                                                          Fijne dag allemaal !!
handtekening

5 reacties:

rian on 7 maart 2014 om 09:44 zei

jippie ik heb vrijkaartjes gewonnen, ben er super blij mee.
bedankt.
groetjes rian
ps kom zeker naar je stand hoor, ben benieuwd wat voor moois je er dit jaar van maakt.

Crea Astrid on 7 maart 2014 om 09:56 zei

Gefeliciteerd Anja en Rian.
Ik zie je als je er alle 3 de dagen bent, vast nog wel Cynthia. Tot volgende week en geniet van het zonnetje het weekend.

Groetjes, Astrid.

Suzan on 7 maart 2014 om 10:01 zei

Gefeliciteerd Anja en Rian! En volgende week zaterdag kom ik ook naar den Bosch!
Groetjes Suzan

Dora on 7 maart 2014 om 10:28 zei

gefeliciteerd dames! veel plezier op de beurs.
Cynthia, succes met de voorbereidingen. veel plezier daar. ook je 'goeie helpers' wens ik fijne dagen toe.

Anja's hobbyblog on 7 maart 2014 om 10:36 zei

Super leuk dat ik vrijkaartjes heb gewonnen, ik heb er nu al zin, kom zeker naar je stand kijken.
Groetjes anja

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates