zaterdag 29 maart 2014

Candy nummer 15, 16 & 17

Gepost door krea2day Cynthia op 3/29/2014 09:01:00 a.m.
Hallo dames

Zo als beloofd had ik nog een paar inzendingen om te laten zien en dat ga ik dus vandaag doen. En wat een heerlijk weertje is het vandaag, vergeet er niet van te genieten dames, we kunnen even wat vitamine C op doen vandaag. Voor mij nu tijd om te gaan kijken wie er wint deze keer, en dat is zeker niet makkelijk want er zijn echt zo veel leuke en mooi creatie gemaakt met dit patroon. Het volgende patroon die we gaan doen is een echt kado creatie, verder zeg ik er nog niet veel over we doen ons best om er nog leuke voorbeelden van te maken. Maar tijd gebrek is momenteel echt een probleem, maar wie heeft dat niet. hihihi,


Als eerste heb ik deze keer een trouwkaartje dat hadden we nog niet gehad dus erg leuk. Het is gemaakt door Ellie.
 
                                                   Blog van EllieDeze kaart is gemaakt door Marianne, ze heeft geen blog dus deze kan ik niet delen. Marianne heeft er een felicitatie kaart van gemaakt.

Gisteren kreeg ik nog een mailtje van Suzan met haar creatie. Er was nog niemand met een geboorte kaartje deze maand, dus ook leuk dat wie die nu ook er tussen hebben zitten. Het papier dat ze gebruikt heeft is van Marjolein.

                                                          Blog van Suzanhandtekening

5 reacties:

Joanne kramer on 29 maart 2014 om 09:28 zei

Wat een mooie creaties zijn er deze maand binnen gekomen bij jou Cynthia! Een moeilijke keus voor je! Succes! Ik ben nu al benieuwd naar de nieuwe uitdaging. Ik vind ze elke keer weer super! Geniet van het mooie lenteweer! Groetjes Joanne

Crea Astrid on 29 maart 2014 om 10:06 zei

Wat een prachtige creaties heb je weer gehad e allemaal ook verschillend. Ik hoop dat je mijn creatie ook nog hebt gezien in je mail, want volgens mij ben ik nog net op tijd!?
Een fijn weekend en geniet van de zon, lekker vitamine D opdoen.

Groetjes, Astrid.

rian on 29 maart 2014 om 13:59 zei

en weer heb je mooie creaties binnen, en ik ben benieuwd wat je ons de volgende keer laat maken.
groetjes rian

GerJanne on 29 maart 2014 om 14:00 zei

Hoi Cynthia,
alweer van die mooie inzendingen! Je uitdagingen zijn altijd erg leuk, dus ik kijk uit naar 1 april. Ik hoop dat jij ook kunt genieten van het mooie lente weer! Astrid heeft gelijk: vitamine D opdoen!
Groetjes,
GerJanne

Muuske on 29 maart 2014 om 22:31 zei

Mooie creaties zijn het weer.Zal wel heeeel moeilijk zijn om een winnaar te kiezen.groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates