zondag 19 januari 2014

Candy nummer 1 & 2

Gepost door krea2day Cynthia op 1/19/2014 11:03:00 a.m.
Hallo Dames

Het is even geleden dat ik een bericht geplaatst heb, maar hier ben ik dan weer. Ik heb al die tijd niet stil gezeten, er is in huis best een hoop gedaan, en ook op de website is er heel veel gedaan. Nou zult u daar niet zo veel van zien, maar elk malletje daar van moesten we de maten van de verpakking en het gewicht invoeren. Dus elk malletje moest gewogen en gemeten worden, want echt elk malletje heeft een ander gewicht. Jullie begrijpen vast dat het heel veel werk is, elke embossing folder, Spellbinder, inkt, Silhouette artikelen alle snij platen voor de stans machines. Vanaf nu word de verzendkosten berekent op gewicht en dan bij een bepaald bericht word verzending weer gratis alleen dat werk nu nog niet. Ga ik morgen nog even achterna bellen wat ik fout heb gedaan.  Hoop dat het dan allemaal prima werk van de week.

De eerste 2 weken van de candy zijn voorbij, en ik heb twee inzendingen tot nu toe dat is niet echt veel. Maar deze dames maken wel heel veel kans om te winnen deze keer. Ik weet niet of jullie de nieuwe mallen van Marianne Design hebben gezien maar ik ga de winnaar de nieuwe Creatable LR0299  Anja's Filigraan Heart toe sturen. Dus dames doe nog even mee, volgende maand word het weer een kaartje in de hoop dat we dan weer veel meer inzendingen hebben.

De eerste inzending van deze maand is van Anja, ze heeft er een baby zakje van gemaakt een kijk venster voor de gekleurde muisjes, echt heel leuk gedaan.

                                                             Blog van Anja


De tweede inzending die ik kreeg is van Joanne, ze heeft er een heel feestelijk zakje van gemaakt, een mooi bloem er op past helemaal bij het papier.

                                                            Blog van Joanne


                                                   Wie mag ik er als nummer drie opzetten ??
handtekening

11 reacties:

Aartje on 19 januari 2014 om 12:11 zei

Wat een schitterende inzendingen zijn dit. Echte beauty's
Groeten, Aartje

Joanne kramer on 19 januari 2014 om 12:42 zei

Dat klinkt zeker als heel druk bezig zijn.... Tjonge, alles wegen. Jammer dat er bij een iets 'moeilijkere' uitdaging minder mensen meedoen. Ik vind het juist ontzettend leuk om eens iets totaal anders te maken! Hierdoor krijg je toch weer meer ideeen! groetjes Joanne

Crea Astrid on 19 januari 2014 om 14:04 zei

Je bent lekker druk bezig. Hopen dat het snel wordt opgelost voor je.
Wat een prachtige inzendingen heb je gehad Cynthia.

Groetjes, Astrid.

GerJanne on 19 januari 2014 om 17:27 zei

Ha Cynthia,
wat een werk zeg. Ik kan me voorstellen dat je daar heel erg druk mee bent geweest. Elk ding wegen en dat natuurlijk ergens noteren...
De inzendingen zijn mooi zeg! Hij staat op mijn lijstje hoor, even tijd zoeken....
GerJanne

Jeannette on 19 januari 2014 om 17:37 zei

jammer dat er nog maar 2 inzendingen zijn, maar ze zijn wel allebei erg mooi, ik ben nog wel van plan om mee te doen hoor, heb nog een paar kaarten voor verjaardagen te maken dus daar kan deze ook voor gebruikt worden. Overigens is het volgens mij bij alle challenges wel wat rustiger, we moeten denk ik allemaal weer wat op gang komen haha, wat zullen jullie een werk gehad hebben aan al die aanpassingen, maar gelukkig zit het belangrijkste erop begrijp ik, groetjes Jeannette

Muuske on 19 januari 2014 om 18:57 zei

Hoi Cynthia,
Wat hebben jullie een werk gehad pffffff alles meten en wegen.Maar ja nu ben je wel klaar.Twee mooie inzendingen heb je al gekregen.groetjes Margo.

Erica ♥ on 19 januari 2014 om 20:54 zei

Geweldige inzendingen zijn het wel, heel mooi ☺

Een hele fijne avond nog.
Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}

Anita Meijer on 19 januari 2014 om 22:07 zei

Jeetje dat is inderdaad heel veel werk Cynthia, ik hoop dat het van de week goed komt voor je. Wat een prachtige inzendingen heb je gekregen, supermooi.
Liefs van Anita

Sarah - Crea S on 19 januari 2014 om 22:17 zei

Leuke inzendingen weer!
Jij hebt inderdaad niet stil gezeten, geloof graag dat dat een hele klus was! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Sylvia on 20 januari 2014 om 14:08 zei

Ik zag de challenge net nog op mijn lijstje staan. Ik dacht zal eens even kijken hoe het zit met de maten, want ik kwam er niet helemaal uit. Ik zie nu dat er een nieuwe foto bij is geplaatst met duidelijk aangegeven maten bedankt hier voor. Ik proberen om toch nog mee te doen.

Groetjes Sylvia

lenywim35 on 21 januari 2014 om 13:45 zei

Een grammofoon, hoe kom je er op? Daar moet een heel verhaal achter zitten denk ik. Maar het is een schitterend werkstuk. Geniet er van Cynthia. En het allerbeste met jou. gr leny w

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates