maandag 2 september 2013

Wil jij eerst uit proberen ?

Gepost door krea2day Cynthia op 9/02/2013 09:51:00 a.m.
Goedemorgen lieve blog volgers.

Heerlijk om jullie reacties weer te lezen op de nieuwe candy van september. Ik hoop dat jullie gezellig weer mee doen en ik weer heel wat creaties kan laten zien. Ik heb gisteren de eerste inzending al binnen gekregen, hahaha, echt super snel dus.


Deze week krijg ik als alles mee zit een grote levering met heel veel embossingfolders en stansmallen van het merk Die'sire. Hun hebben allemaal vierkanten embossingfolders dus dat is super met al die vierkante kaarten die wij maken. En dan moet ik echt super snel aan de slag om daar voorbeelden mee te maken. Het is aan ons de taak om iedereen kennis te laten maken met dit merk. Op de beurs in Rijswijk en in Mechelen op de beurs Hobby Creatief Salon zullen wij dus dit merk extra aandacht geven. En ik wil een aantal van mijn klanten en volgers de gelegenheid geven om kennis te maken met hun stansen en embossingfolders. Daar zitten wel een aantal regeltjes aan vast, omdat ik het jullie niet allemaal kado kan geven. Je moet wel klant en volger zijn van ons, zodat wij u gegevens hebben in ons bestand. Je mag het dus uitproberen en naar een aantal dagen heel, en netjes terug sturen. Naar jullie toe sturen kost jullie niets dat betalen wij. Wij zouden het wel geweldig vinden om jullie gemaakte creatie te zien. Als je graag is een keer wat wilt maken met deze mallen laat mij het dan weten met een mail. Ik heb nu alleen de kerst serie op voorraad de rest komt deze week bij ons binnen. De komende dagen kunnen jullie alle mallen vinden op onze web site ben druk bezig met plaatsten. Embossingfolders en de Stansmallen
               Wil jij ook kennis maken met Die'sire mallen, wij geven een aantal dames die kans.


De mallen zijn binnen kort ook met stempels te combineren. De stempels zijn niet uit te proberen, het zijn gewone clear stempels die we allemaal wel kennen.Nog even een reactie op jullie voorstel om stansjes te versturen dat is geen probleem alleen kunnen jullie dus nog niet zelf aan de slag met het merk mallen. Het is juist de bedoeling dat jullie weten hoe dit merk is als je er mee aan het werk gaat. Hoe snijd de mal en gaat de embossingfolder goed door mijn machine, dat is de bedoeling van deze manier. Op deze manier kan je daar kennis mee maken met dit merk, en dat is ons doel de komende tijd. Naam bekendheid voor dit merk, help ons door u ervaring te delen op u blog of facebook en deel u creaties met andere.


handtekening

12 reacties:

Creanita60.blogspot.nl on 2 september 2013 om 10:21 zei

Hoi Cynthia,

Ik lees net je verhaal over je nieuwe mallen.
Misschien is het ook een idee om er wat uit te draaien en de stansjes op te sturen naar klanten of bloggers en ze daar een kaart mee te laten maken die je kunt showen op je website.
Hoef je geen mallen op te sturen.

groetjes Anita

Judith Liefting on 2 september 2013 om 11:07 zei

Die paisley embossing is geweldig! Past super bij een stempel van een vriendinnetje, jammer dat het een a4 is, die kan mijn dd niet aan.
Maar superleuk idee Cynthia, vast testers en klaten in overvloed!

Jeannette on 2 september 2013 om 11:20 zei

hoi Cynthia, zien er mooi uit die nieuwe embossingmallen en inderdaad, het idee van Anita (eerste bericht) vind ik geen gek idee, zo weet je zeker dat je mallen heel blijven en geen gedoe met terugsturen. Ik vind die met die knoopjes (button box) wel grappig, en je kunt misschien wat resultaten laten zien op de beurs volgende week, groetjes Jeannette

Lia on 2 september 2013 om 11:50 zei

Wauw die zijn super gaaf zeg, daar zou ik heel graag mee aan de slag gaan,
groetjes Lia

nans'creablog on 2 september 2013 om 12:45 zei

Ik vind het een geweldig idee Cynthia. Heel leuk om eerst iets te kunnen uitproberen alvorens het aan te schaffen.

Groetjes,
Nans

Erica ♥ on 2 september 2013 om 12:49 zei

Zo te zien lijkt het me een heel leuk merk, maar
idd zoals met alle hobbyspulletjes, het moet nog
even wat naams bekendheid krijgen.
Maar ik zie er wel wat in.

Groetjes Erica

janieworkum on 2 september 2013 om 13:58 zei

Het lijkt mij heel erg leuk om voor jullie wat uit te proberen. Ik heb wel alleen de E Bosser en mijn andere apparaten heb ik verkocht.
Maar ik denk dat dat wel goed is omdat er toch steeds meer mensen dit apparaat gaan kopen.
Ik heb er alle tijd voor om dit uit te proberen.
Ik wacht netjes af.
groetjes Janie

rian on 2 september 2013 om 19:12 zei

dat klinkt wel leuk , maar welke kies je dan he ze zijn allemaal wel leuk. hihi.

groetjes rian

Anita Meijer on 2 september 2013 om 21:25 zei

Nou dit is niet leuk derde poging nu, word er elke keer uitgeknikkerd. Heb toevallig voor de 40 uitnodigingen voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders zo een embossingsmal gebruikt, wat een superleuk effect geeft dat want je hele kaar is meteen geembost zowel de voor- als achterkant. Maar wat een werk zeg want ik moet ook nog op elke 5 mallen snijden en embossen, de blaren zitten op mijn duim hahaha, maar mijn ouders zijn er superblij mee.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Wat een leuk idee van je Cynthia om op deze manier een nieuw merk te promoten. Ben benieuwd hoe dit door je machine gaat. Er zitten wel hele mooie tussen hoor en ik zou er best eens één voor je willen uitproberen. Ik wacht maar af wie je kunt gebruiken voor dit projectje. Succes hoor.
groetjes Joke

lenywim35 on 3 september 2013 om 21:11 zei

Hi Cynthia.
Ik zou er wel een kaart mee willen maken, maar an met een stans.
Mijn vriendin is met vakantie en ik draai bij haar altijd de stansen met mallen van samen.
Veel succes er mee.
gr leny w

Nelleke on 3 september 2013 om 23:39 zei

Ik zie net die nieuwe mallen en stansjes. Wil er best wel en voorbeeldkaart mee maken, en het idee van Anita vind ik ook niet gek. Succes ermee. Groetjes, Nelleke

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates