woensdag 4 september 2013

Candy nummer 1, 2 & 3

Gepost door krea2day Cynthia op 9/04/2013 09:30:00 a.m.
Hallo dames.

Wat leuk dat jullie zo gereageerd hebben op de nieuwe candy, er zijn dan ook al een aantal inzendingen bij ons binnen. Vandaag ga ik jullie de eerste drie inzendingen laten zien, intussen heb ik al 5 creaties ontvangen. Ben super benieuwd wat er allemaal nog binnen gaat komen.

Bij mijn vorige bericht had ik jullie gevraagd of er mensen waren die de artikelen van Die'sere wilde uit proberen, in tussen zijn er pakketjes verstuurd en ben heel benieuwd. We hebben hele leuke reacties gehad, en we gaan dan ook nog pakketjes versturen. Er zijn een aantal dames die graag de embossingfolders willen proberen. Als het goed is dan zijn de spullen van de groothandel onderweg naar mij, kijk heel erg uit naar de zending. Ik zal eerst wel gebeld worden voordat ze komen leveren deze keer, het is niet even een doos wat er komt. Ik verwacht toch wel een palletje anders zijn het te veel losse dozen, en dat is alleen maar duurder om te versturen. Ik laat het weten als het binnen is dan ga ik de embossingfolders versturen naar de gene die dat wilt uit proberen.


Dan is het nu echt tijd voor de fantastische kaartjes die gemaakt zijn. De eerste inzending had ik de zelfde dag al binnen of hij al klaar lag, hihihi. En wat een schatje op de foto, dit katje is van Janie ze heeft ervoor gekozen om haar jongste kat op deze kaart te zetten, In de zomer van 2010  waren ze naar Oostenrijk geweest, op een boerderij geslapen en daar waren heel veel jonge katjes. En ja hoor dit katje was ziek en  kwam elke keer naar hun toe en toen hebben ze haar meegenomen naar Nederland, en gelukkig kon zij behandelt worden met antibiotica en daarna is zij nooit meer ziek geweest en ze kan gelukkig goed opschieten met mijn andere katten.  

                                                                       Blog van JanieJeannette doet ook deze keer weer gezellig met ons mee, en ze heeft een kaart gemaakt met Klaartje schreef ze. Klaartje de koe, van een Magnolia stempel heeft ze ingekleurd en de kaart is een beterschap kaartje voor een man dus vandaar niet te veel toe pas op de kaart.


                                                                   Blog van Jeannette
De derde inzending was deze keer van Joke, ze heeft geen viervoeter maar wel deze prachtige witte uil met glazige, heldere ogen. Ze heeft verschillende merken gebruikt papier van Joy Craft, de ijskristal en de mal schuin onder het plaatje zijn doormidden geknipt. En van MD de bomen, tekst en de bijbehorende mal. Ook heeft ze de ijskristal nog een plakker met ijskristal gedaan van MD.


                                                                Blog van Joke


handtekening

10 reacties:

Judith Liefting on 4 september 2013 om 10:02 zei

Een pallet aan knutselspul, klinkt als een droom Cynthia! De ingezonden candy's zijn alweer super! Snelle dames, vind die met de uil ook helemaal geweldig! Netalsof je aangekeken word.

nans'creablog on 4 september 2013 om 10:15 zei

Het zijn 3 hele mooie inzendingen Cynthia. En inderdaad van een pallet knutselspullen kan ik alleen maar dromen.

Groetjes,
Nans

GerJanne on 4 september 2013 om 10:57 zei

Mooie kaarten weer. Leuk om te zien welke dieren er allemaal voorbij komen.
Groetjes,
GerJanne

Jeannette on 4 september 2013 om 11:35 zei

hoi Cynthia, nou dat gaat inderdaad wat beloven als je nu al 5 inzendingen binnen hebt, ben heel benieuwd. Maar goed dat er volgende week een beurs is haha, kunnen al die mooie nieuwe dingen mee, ik ben nu al nieuwsgierig, ik zou wel even om een hoekje willen gluren bij al dat moois. Groetjes en wordt vervolgd, Jeannette

Erica ♥ on 4 september 2013 om 14:11 zei

Wat leuk dat er al inzendingen zijn, het zijn wel
hele leuke kaarten. Die van mij ben ik ook al mee
bezig ☺

Fijne (knutsel)week gewenst ☺
Lieve grtjsss van Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Crea Astrid on 4 september 2013 om 19:00 zei

Wat een schattige kaarten en leuk ook, dat ze alle 3 zo verschillend zijn.

Groetjes, Astrid.

Linda on 4 september 2013 om 19:27 zei

Wat een leuke inzendingen zijn dat al
gr linda

lenywim35 on 4 september 2013 om 21:07 zei

L
gr leny weuk dat je al zoveel aanmeldingen hebt. Altijd beter te veel dan te weinig nietwaar.
Ducces en misschien tot in Rijswijk

Anita Meijer on 4 september 2013 om 21:26 zei

Wat een prachtige inzendingen heb je weer gehad Cynthia, ziet er supermooi uit, top.
Liefs van Anita

Muuske on 5 september 2013 om 19:49 zei

Mooie inzendingen.heb je binnen gekregen.groetjes Margo.

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates