donderdag 13 juni 2013

Candy nummer 7, 8 & 9

Gepost door krea2day Cynthia op 6/13/2013 02:44:00 p.m.

Hallo Dames

De rust is hier weer terug gekeerd, gisteren zaten heel veel mensen in spanning voor de uit slagen van de examens. En dan zijn er ook nog een aantal die vandaag pas de uitslag krijgen, ik hoop dat we jullie ook allemaal kunnen feliciteren. Ook namens Sharona wil ik iedereen bedanken voor alle reacties en felicitaties die wij gekregen hebben, altijd weer een feestje om dat zo te lezen.  

Nu ga ik jullie gauw weer drie kaartjes laten zien want we lopen wat achter met plaatsen, jullie niet want ik heb nog wel een aantal mails te gaan. Leuk hoor dat jullie weer zo mee doen met de Candy van deze maand. Als het goed is hebben de winnaars  van de verjaardag Candy hun prijsje ontvangen ik hoop dat jullie er blij mee zijn en er wat mee kunnen. Voor de gene die zich afvragen wat ze nou  gehad hebben, ik heb ze de laatste nieuw Collectables van Marianne Design gestuurd.

Vandaag gaan we van start met de kaart van Elly, ze heeft een kaartje gemaakt met een 3D plaatje en op de tag heeft ze met stickers Dad geplakt.
 
                                                                   Blog van Elly
 
 
 

Jolanda heeft de volgende kaart gemaakt, ze wilde geen standaard Abram kaart maken en dat is haar zeker gelukt. Ze heeft de volgende dingen gebruikt, basis is kraft cardstock en het DP is van Basic Grey 'out of print'. Teddy Bo heeft ze  ingekleurd met Spectrum Noir! Verder nog diverse stansen van Marianne Design & Joy Craft. De tekststempel is ook van Joy, het envelopje is van Maya Road...
Blog van Jolanda
  
En dan deze leuke kaart is gemaakt door Ineke, Don is aan het klussen. De cirkel is van MD van deze maand, hij is echt schitterend met en zonder borduursel. De uil is ook van MD van deze maand, van Eline Pelinkhof, ook de tekst is van MD van deze maand. Papier is uit een vorige serie van MD.


                                                                      Blog van Ineke

 
 
 

Als laatste heb ik vandaag nog een leuk filmpje van onze kleine donderstenen Tommie en Tess. We krijgen heel wat dozen aangeleverd en dat is altijd heel leuk speelgoed, en voor al deze doos deed het echt goed, vooral dat krakende papier.
 
handtekening

6 reacties:

Irene on 13 juni 2013 om 15:08 zei

Lachen om die wildebrassen in dat krakende papier (hondje van mijn dochter is er ook zo dol op!). De 3 inzendingen zijn ook weer leuk, er wordt weer volop mee gedaan deze maand, gezellig!!

xx Irene

Marcella on 13 juni 2013 om 16:59 zei

Hoi hoi

Ben heel benieuwd dan of de post is geweest moet nog even wachten .
mooie kaarten heb je ook weer binnen gekregen.
Groetjes Marcella

Marcella on 13 juni 2013 om 17:01 zei

Even met huis gebeld nog geen post voor mij .
hopelijk morgen .
Groetjes

nans'creablog on 13 juni 2013 om 17:10 zei

Hele mooie kaarten alweer en een superleuk filmpje.

Groetjes,
Nans

Muuske on 13 juni 2013 om 22:01 zei

Hoi Cynthia,
Mooi roze pakketje lag er vanmiddag in de gang mij op te wachten.Super mooie stempels met malletjes zijn het ben er heel blij mee. Hartstikke bedankt hiervoor.Prachtige creaties zijn er weer binnen gekomen,en super leuk filmpje leuk hoe ze zich amuseren met wat papier.groetjes Margo.

Erica ♥ on 17 juni 2013 om 15:46 zei

Hahaahah wat geweldig om te zien dat filmpje, echt
heel erg leuk. Maar ik geloof als ik dat hier neer
zou zetten, dat mijn katten er ook nog in gaan en
spelen hoor, dat vinden alle katten leuk !
De kaarten zijn ook weer schitterend ☼

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
lieve grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates