dinsdag 25 juni 2013

Candy nummer 37, 38 & 39

Gepost door krea2day Cynthia op 6/25/2013 09:31:00 a.m.
Hallo Dames

Gisteren kreeg ik weer een mailtje binnen met een inzending voor de candy en dat brengt de teller nu op 40 stuks. Misschien komt er nog wel bij want we hebben nog drie dagen te gaan, dus wie weet.

Voor de dames die bij mij in de beurt wonen en graag is een workshop willen volgen voor het maken van je eigen bloemen. Op vrijdag 19 Juli geven wij een workshop voor een aantal dames, er zijn er al op gegeven. We maken de groep  niet te groot dus wil je graag wacht dan niet en geef je op. We gaan bloemen maken met de Floral Flourishes mallen van Noor Design. Er zullen verschillende modellen gemaakt worden, en te zien zijn, en met verschillen materiaal. We beginnen met het uitleggen hoe je de bloem maakt en in stappen maken we dan een bloem met ze alle. In de middag is het de bedoeling of zelf aan de slag te gaan met alle uitleg natuurlijk die je dan nog nodig hebt. Voor vragen kan je ons info@krea2day.nl.
 
 
De kaartjes voor vandaag :

We beginnen met Anneke, ze heeft design papier gebruikt met een afbeelding van een horloge. Toen een reepje bruin papier beplakt met een bruin gekarteld lintje. De 2 design papiertjes gemat op bruin karton en daar de 2 stans opgeplakt. In de 2 hoeken heeft ze een  hoek stans geêmbost, geborduurd en verder afgewerkt met plakpareltjes. Nog een stoere strik van touw en 2 knoopjes erop. De binnenkant is ook bewerkt met een stans van een horloge en een geborduurde horloge. Verder afgewerkt met hier en daar een stempel van een horloge. De tekst digi heb ik ooit eens op internet gevonden, weet helaas niet meer van wie hij is.
 
                                                                         Blog van Anneke

 

Dan de kaart van Maia, een  luchtballonkaart is gemaakt voor een ernstig zieke oud collega. De luchtballon heeft ze gestempeld op designpapier, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Verder vrij eenvoudig gehouden en dat was best moeilijk voor Maia, ze houd zelf wel van de tierlantijntjes maar denkt dat mannen daar niet zo van houden.

                                                                     Blog van Maia

 
 
De overhemdkaart is gemaakt door Sylvia, ze maakte de kaart voor haar man. Het patroon van de overhemd is te vinden op haar blog. Het horloge is een malletje van Joy Craft uit de serie Back in time.
Blog van Sylvia
 
 
 
                                 Dit was het weer voor vandaag en hele fijne dag en tot gauw !!
handtekening

4 reacties:

GerJanne on 25 juni 2013 om 10:23 zei

Wat een prachtige kaarten krijg je binnen! Super zeg en leuk met de klokken (hihihihi, mail al gezien?)

GerJanne

Jeannette on 25 juni 2013 om 11:25 zei

Wat leuk Cynthia, zoveel deelnemers alweer, ook deze kaarten zijn weer prachtig, dat wordt weer moeilijk kiezen voor je. Leuk die workshop, misschien gaat het me wel lukken, maar ben nu nog met vakantie, misschien kun je ook even laten weten wat de kosten zijn? Groetjes Jeannette

Muuske on 25 juni 2013 om 19:15 zei

Mooie kaarten zijn het weer.groetjes Margo.

made by ineke on 26 juni 2013 om 07:41 zei

mooi hoor!
grineke

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates