woensdag 30 april 2014

Winnaar Candy Maart & afsluiting blog

Gepost door krea2day Cynthia op 4/30/2014 04:13:00 p.m.
Hallo Dames

Voorlopig word dit even het laatste bericht wat ik op me blog plaatst, zo als jullie merkte was het al heel erg stil. Naar lang overwegen heb ik toch besloten om met me blog te gaan stoppen omdat ik het gewoon niet meer red om het bij te houden. Het bloggen kost heel veel tijd en dat heb ik helaas gewoon niet en de vrije tijd die ik heb zou ik graag willen besteden aan zelf dingen maken, waar nu gewoon geen tijd voor is. En me gezondheid daar gaat het helaas ook alleen maar mee achteruit dat ik gewoon weer een stap terug moet gaan zetten. De komende maanden draaien wij ook even geen beurzen meer in de hoop dat ik wat kan bij komen en dat het dan beter met me gaat.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het volgen van mijn blog, en het deelnemen van jullie met de candy's, het was elke maand weer heel erg leuk om jullie creaties te plaatsen. Ook wil ik iedereen bedanken die ons afgelopen tijd heeft gemaild en kaartjes hebben gestuurd en ons op die manier hebben gesteund. Ook de beterschap berichten voor onze jongste zoon die vorige week werd opgenomen met een scheur in ze schedel door een val van ze fiets. Intussen gaat het al weer super goed met hem, en is het nu alleen een kwestie van nog 5 weken heel rustig aan doen en niet sporten of buiten spelen. ( heel moeilijk als je 10 jaar bent) Maar het gaat helemaal goed komen, en dat is voor ons het belangrijkste.

Ik ben jullie nog wel een winnaar schuldig van de laatste candy, en dat is Gerie geworden. Als u even de adres gegevens wilt mailen dan komt het pakketje naar u toe.

Het blog zal wel online blijven, en als ik weer tijd en energie en kracht heb om zelf dingen te maken zal ik deze hier weer gaan plaatsen.

               

               Iedereen echt super bedankt
                 xxx

handtekening

28 reacties:

Anita van Merode on 30 april 2014 om 16:35 zei

Aller eerst, wil ik Gerie feliciteren met de gewonnen challenge.
Ik vind het zeer jammer dat je stopt Cynthia, was altijd erg leuk hier!
Maar natuurlijk zeer begrijpelijk. Dat is schrikken zeg als je zoon zo ongelukkig tercht komt met zijn fiets.
Gelukkig gaat het al weer goed met hem!
Ik wens je heel veel sterkte en beterschap met je gezondheid!
En bedankt voor de leuke tijd hier op je mooie challenge blog.
Ik hou hem toch in de gaten mocht je iets moois van jezelf opzetten, altijd leuk. Enne het moet ook leuk blijven! Ik merk ook aan mezelf dat bloggen veel tijd kost.
Heel veel liefs Anita

janieworkum on 30 april 2014 om 16:35 zei

Hoi Cynthia
Jammer dat je stopt mijn je blog . Ik vind het echt vervelend dat je problemen hebt met je gezondheid en het kost inderdaad heel veel tijd, Momenteel plaats ik wel kaarten maar kan vanwege mijn gezpondheid ook niet meer bij ieder gaan kijken. Ik hoop dat wel weer in de toekomst kan. Ik vind het echt vervelend en zal je zeker missen met de candy's van je.
Ik wens jouw heel veel sterkte ook vooral nu met je zoon, maar denk wel aan je zelf.
Lieve groetjes Janie

lenywim35 on 30 april 2014 om 16:37 zei

Cynthia, wat verstandig!!!! Kom eerst maar weer eens helemaal bij de mensen, zonder al die narigheid. Zodra je iets leuks plaatst zien we het en reageren kan vaak zo snel. Ik wens je het aller- allerbeste met alles. Zeker met de gezondheid van je zon en jezelf. Veel sterkte, en ga maar leuke dingen maken ipv de andere sores. Veel liefs leny w

Hanny on 30 april 2014 om 16:41 zei

Hallo Cynthia

Dat is een moeilijke beslissing geweest maar wel de juiste. Je gezondheid gaat voor en bloggen alleen al kost enorm veel tijd, laat staan wat jij er nog allemaal bij hebt. Heel veel sterkte toegewenst en ook beterschap voor je zoon. Gerie natuurlijk van harte gefeliciteerd meis, het is je gegund.
Liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Sarah - Crea S on 30 april 2014 om 16:46 zei

Neem maar lekker tijd voor jezelf Cynthia! Hopelijk wordt je snel beter en kan je zoon ook weer snel buiten spelen. We zien je vanzelf wel weer verschijnen! Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

rian on 30 april 2014 om 16:52 zei

jammer dat je stopt, maar je moet echt aan jezelf denken , en net als je zegt je hebt zelf ook vrije tijd nodig.
hoop dat het goed met jullie gaat , en wellicht een keer op een beurs
groetjes rian
ps fijn dat het goed gaat met je zoon

Scraptastische hobby on 30 april 2014 om 18:36 zei

Jeetje Cynthia wat heftig allemaal! Ik kan me voorstellen dat je hier van moet bijkomen! Wat een narigheid allemaal, wat zal je geschrokken zijn van je zoon...en dat door een val van zijn fiets....wel heel ongelukkig aangekomen! Jij heel veel beterschap met jou gezondheid en sterkte met je zoon. Nu voel ik me schuldig om je een mailtje te sturen omdat ik de laatste candy heb gewonnen, ik vind het natuurlijk wel heel leuk dat mijn kaart is uitgekozen en stuur ook een mail naar je toe en dan zien we wel verder, kan me voorstellen dat je hoofd er helemaal niet meer naar staat!
Heel veel groetjes van Gerie

Aleida on 30 april 2014 om 19:04 zei

Jammer dat je dit besluit hebt moeten nemen. Maar belangrijke dingen gaan voor! Jij ook bedankt voor je inspiratie en leuke challenges.
groetjes,

aanshobbyd on 30 april 2014 om 19:14 zei

jammerhoor Cynthia,wens je veel beterschap dat gaat tochv oor alles!

Tineke van der Linden on 30 april 2014 om 19:27 zei

Wat heftig Cynthia. Je zult het met dit besluit best moeilijk hebben gehad. Maar je gezondheid is veel meer waard. Ik hoop dan ook dat het van lieverlee beter met je gaat. En wat een schrik om je zoon... Beterschap ook voor hem!
Gerie, jij van harte gefeliciteerd met het winnen van de candy. Veel plezier ermee!
Groetjes Tineke

Anita Meijer on 30 april 2014 om 20:41 zei

Snap dat dit een hele moeilijke beslissing voor je moet geweest zijn Cynthia maar wel heel erg begrijpelijk. Je moet goed aan jezelf denken en dat doe je nu ook, top van je. Gelukkig gaat het met je zoon goed en komt het ook weer helemaal goed, want dat was me toch ook een grote schrik. Hoop dat het met jou gauw ook weer wat beterder gaat en lekker aan de knutsel en ben benieuwd wat voor moois we hier gaan zien van je. Hou je taai en ik blijf je blog gewoon volgen hoor, veels te leuk.
Liefs van Anita

Dora on 30 april 2014 om 21:35 zei

Hoi Cynthia,
wow....wat jammer allemaal en zo erg voor je zoon. wat een schrik.
(ik schrik hier ook van je berichtje) wel fijn dat het de goeie kant met je zoon opgaat. pfoe.
wat balen allemaal.
het bloggen gaat tijd inzitten en energie.....maar je hoeft helemaal niet te reageren. hoor?
mijn blog kan je dan wel overslaan.....
ik hoop dat je wel tijd en energie hebt om gewoon te kunnen kijken naar al die creaties. doe maar net of blogland een tijdschrift is...hihi.
ik had ook even een blogpauze ingelast door omstandigheden......
sterkte en veel succes!!!!
groetjes Dora

Dora on 30 april 2014 om 21:36 zei

gefeliciteerd, Gerie met je prijs. veel plezier ermee.

Mariëtte on 30 april 2014 om 21:46 zei

Jammer, maar heel begrijpelijk en verstandig. Ik wens je het allerbeste toe, geniet zo nu en dan van het rondkijken op andere blogs. Ook al reageer je niet en ga genieten van de tijd om iets zelf te maken. Beterschap met je zoon en ik hoop dat zo nu en eens laat zien wat je hebt gemaakt. Lieve groet, mariëtte

Muuske on 30 april 2014 om 22:59 zei

Hallo Cynthia,wat jammer dat je gaat stoppen.Maar kan het heel goed begrijpen dat je met je gezondheid ook de rust pakt.Gelukkig gaat het met je zoon wat beter en dat alles weer goed komt.Gerie gefeliciteerd.groetjes Margo en wie weet in de toekomst dat je er dan weer bent.

Marjan on 1 mei 2014 om 10:40 zei

Sterkte en pas goed op jezelf.

Renate on 1 mei 2014 om 11:06 zei

Erg jammer dat je gaat stoppen met deze geweldig leuke blog. Maar het is veel belangrijker dat je de tijd en energie stopt in je gezin en jezelf natuurlijk. Heel veel sterkte met alles.

-xies- Renate.

Marcella on 1 mei 2014 om 11:13 zei

Hoi Cynthia
heel jammer dat je gaat stoppen met je blog .
maar ik snap het ook wel hoor er gaat veel tijd in zitten .
Sterkte met alles en we zien elkaar vast wel weer eens .
Groetjes Marcella

Ans Gilbert on 1 mei 2014 om 13:54 zei

Hoi Cynthia,
Jammer dat je gaat stoppen, maar je gezondheid is het belangrijktste..dus helaas..Gerie van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs, groetjes Ans

Irene on 1 mei 2014 om 16:04 zei

Wat een moeilijke maar heel begrijpelijke beslissing is dit Cynthia. Ik denk dat je er heel goed aan doet ook al is het vreselijk jammer want het aantal deelnemers aan je challenges zegt genoeg hoe het werd gewaardeerd. Maar er gaat echt helemaal niets boven gezin en gezondheid dus heel veel sterkte, het ga jullie allemaal goed en dikke dank je wel voor alles!!

xx Irene

Joanne kramer on 1 mei 2014 om 18:51 zei

Een goed besluit Cynthia! Natuurlijk ga ik de uitdagende challenges wel missen, ik heb er van genoten. Bedankt! heel veel sterkte toegewenst! groetjes Joanne

Wies on 1 mei 2014 om 21:44 zei

Jammer dat je met de uitdagingen en blog stopt. Maar wel verstandig, je gezondheid gaat voor. Sterkte en het allerbeste toegewenst en voor je zoon verdere beterschap.
Groetjes, Wies

Crejabeja on 2 mei 2014 om 11:33 zei

Wat jammer , maar zeker te begrijpen. Succes met alles.

Crea Astrid on 4 mei 2014 om 00:02 zei

Wat fijn, om weer wat van je te horen. Natuurlijk moet je aan je eigen denken en als het niet gaat, gaat het gewoon niet. Ik wens je in ieder geval veel gezondheid en sterkte toe en ook met je zoon.
Natuurlijk houd ik je blog in de gaten. Ik wil natuurlijk als je toevallig een creatie hebt gemaakt wel zien, wat het geworden is.

Groetjes, Astrid.

Sylvia on 4 mei 2014 om 13:20 zei

Erg jammer om dit te lezen. maar soms moet je nu eenmaal aan je zelf denken en ik denk dat iedereen wel begrijpt hoeveel tijd erin gaat zitten.
Heel veel sterkte met alles.

Groetjes Sylvia

Creanita60.blogspot.nl on 5 mei 2014 om 10:27 zei

Hoi Cynthia,

Wat heftig allemaal gelukkig gaat het weer beter met je zoon en natuurlijk is het moeilijk om rustig aan te doen als je 10 jaar bent maar het allerbelangrijkste is dat hij er geen blijvende schade aan over houd.
Ik wens je veel sterkte ook met je eigen gezondheid en ik hoop dat als je het nu weer iets rustiger krijgt en je zelf geen druk meer oplegt dat het dan snel weer iets beter met je gaat.
groetjes Anita

GerJanne on 7 mei 2014 om 08:21 zei

Hoi Cynthia,
heel veel sterkte met alles. Met je zoon en jouzelf. ank je voor alle leuke challenges en veel succes met je webwinkel en wie weet zien we elkaar op beurzen! Groetjes,
GerJanne

Joke on 9 mei 2014 om 11:49 zei

Cynthia
Wat goed dat je voor je zelf gekozen hebt
Jammer van je blog maar je moet eerst voor je zelf zorgen

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates