zaterdag 7 december 2013

Veranderingen op de website www.krea2day.nl

Gepost door krea2day Cynthia op 12/07/2013 03:30:00 p.m.
Hallo Dames

Ik heb jullie vandaag wat nieuws te vertellen over onze website www.krea2day.nl  
er gaan een aantal dingen plaats vinden. Als eerste zal er op de voorpagina een extra logo komen te staan, dat logo is van website keurmerk, wij hebben bericht gekregen dat onze website voldoet aan deze eisen. De voorwaarde van het keurmerk kunt u ook terug vinden op onze website onder de voorwaarde. Ook is onze website vermeld op de site van het keurmerk  http://www.keurmerk.info/Dan komt er ook de mogelijkheid om achteraf u bestelling te betalen tot een maximaal bedrag van € 250,00. U kunt deze keuze maken bij het afrekenen van u bestelling zodra u deze keuze maakt word er een toets en registratie gedaan. Daar zal u als klant geen hindering van hebben, u ontvangt van Billink het bedrijf dat de betaling voor ons regelt een factuur. De factuur moet u dan binnen 14 dagen na ontvangst van u bestelling betalen, mocht u niet betalen dan onderneemt Billink de stappen voor een deurwaarden. U kunt de voorwaarde van Billink ook terug vinden op onze website.
Met de mogelijkheid tot achteraf betaling willen wij u als klant meer zekerheid bieden met online bestellen.

Ook zal er verandering plaats vinden in de verzendkosten, de staat nu vast op een bedrag van € 1,50 voor briefpost en € 6,00 voor pakketpost. De post gaat berekent worden op gewicht van de bestelde artikelen, dit gaan we doen omdat er bij kleine bestellingen van zware artikelen zo als b.v snijplaten en magneet matten wij er alleen maar op toe leggen met het aantal postzegels wat op het pakketje gaat. Nu gaat er een bedrag vast gezet waarop u gratis verzending heeft van briefpost maar ook op pakketpost. Natuurlijk gaat dit ook vermeld worden op de website zodat u weet bij welk bedrag er gratis verstuurd gaat worden.

Wij zijn blij met deze veranderingen en wij hopen de klanten op deze manier nog beter te kunnen helpen. Mocht u vragen hebben of suggesties dan horen wij dat natuurlijk graag, want er valt altijd nog wat te verbeteren en te leren van ervaringen.


handtekening

6 reacties:

Jeannette on 7 december 2013 om 16:13 zei

dat klinkt goed en duidelijk Cynthia, we gaan het beleven, fijn weekend en groetjes Jeannette

Anita Meijer on 7 december 2013 om 16:54 zei

Dat klinkt helemaal super die veranderingen Cynthia, goed bezig.
Liefs van Anita

Aartje on 7 december 2013 om 18:20 zei

Fijn dat jullie het keurmerk hebben. Ik wist al uit ervaring dat jullie een betrouwbare webshop zijn, maar dat is nu voor nieuwe klanten ook duidelijk. Het verhaal over de verzendkosten is duidelijk en ook niet meer dan logisch denk ik.
Groeten, Aartje

ffenneke on 7 december 2013 om 18:37 zei

weet je eigenlijk ook al wanneer de pre-order artikelen van Marianne design januari verstuurt worden?
liefs Fenneke

GerJanne on 7 december 2013 om 19:34 zei

Zo, dat is eigenlijk wel een felicitatie waard!!
Gefeliciteerd!!
Groetjes,
GerJanne

Linda Visser - van der Velden on 8 december 2013 om 21:43 zei

Klinkt goed! Ik ben benieuwd!

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates