zaterdag 26 oktober 2013

Candy nummer 31, 32 & 33

Gepost door krea2day Cynthia op 10/26/2013 10:23:00 a.m.
Hallo Dames

En zo is het weer weekend, en als we hier naar buiten kijken ziet het er heerlijk uit buiten. De zon schijnt heerlijk en de bomen staan helemaal stil, dus lekker van genieten vandaag. Ik heb de afgelopen dagen hard gewerkt om alles af te maken voor de Kreadoe, zodat we nog een beetje rustig weekend hebben.
Ik hoop zelf gewoon nog even rustig wat te hobby'n de komende dagen zodat we goed uit gerust met de Kreadoe kunnen beginnen.

Ik ben bang dat het niet gaat lukken om ook nog blog berichten te schrijven volgende week. De beurs is om 17:00 uur gesloten voordat we weg zijn is het gauw 17:30 uur dan nog naar ons hotel en eten. En dan is het al gauw pas 20:00 voordat we op de kamer zijn dan nog een lekkere douche en dan ben ik meestal zo versleten dat ik gelijk me bed in ga. Ik zal wel wat foto's op me blog zetten zodat jullie toch kunnen zien hoe de kraam geworden is. En voor de dames die ook op facebook mij volgen, kunnen daar ook de berichten volgen en de foto's zien. De dames die dat nog niet en dat ook willen kunnen jullie mij vinden onder mijn eigen naam Cynthia Hoekstra.

Dan gaan we nu over naar de foto's van de inzendingen die ik vandaag nog voor jullie heb. Deze eerste foto is van Sieta ze heeft deze gemaakt voor de nieuwe challenge bij Time for Magnolia.

                     
                                                          Blog van Sieta


Dan nog een creatie van Marja, ze heeft ook de Silhouette aan geschaft en is daar super blij mee.  Haar eigen woorden zijn, Wat een super apparaat, hij draait over uren !! ze heeft er heel veel plezier van en raad iedereen de aanschaf aan.


                                                     Blog van MarjaDan nog zo'n mooie creatie vandaag deze is gemaakt door Aartje, ook weer super mooie herfst kleurtjes. Misschien hebben jullie het kaartje al voorbij zien komen want hij doet aan heel veel challenge mee zag ik op haar blog. 


Blog van Aartje


Voor de dames die nog mee willen doen nog twee dagen om de craties in te sturen, en dan wil ik kijken of het lukt om maandag de twee winnaars bekent te maken van deze candy. En het liefst ook nog jullie prijs te versturen dan is dat afgerond voor de Kreadoe.                             Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.
                             En leuk dat jullie weer even langs zijn geweest op mijn blog.


handtekening

10 reacties:

rian on 26 oktober 2013 om 10:31 zei

super kaartjes weer , enne ik ben het over de silhouette eens een super apparaat dat zoveeeeeeel kan, en zo fijn werkt.
geniet van je weekend Cynthia, en ik kom je kraam zeker woensdag bezoeken.
groetjes Rian

Creanita60.blogspot.nl on 26 oktober 2013 om 10:38 zei

Hoi Cynthia,

Leuke kaarten heb je weer ontvangen!
Ik heb jou ook een kaart via de mail gestuurd maar hier niet voor bij zien komen?

groetjes Anita

Aartje on 26 oktober 2013 om 12:34 zei

Mooi om steeds weer die prachtige herfsttinten voorbij te zien komen. Dank je wel dat mijn kaart hier ook weer een plekje kreeg.
Groeten, Aartje

Sieta on 26 oktober 2013 om 15:25 zei

Dankjewel Cynthia dat je mijn kaart tot vandaag hebt bewaard om hier op je blog te plaatsen. Alle inzendingen zijn weer geweldig mooi geworden en dat jij het kiezen moeilijk vind begrijp ik.
Ik wens iedereen succes en jullie straks ook met de beurs.
Fijn weekend en liefs van Sieta.

krea2day Cynthia on 26 oktober 2013 om 15:30 zei

Anita, u kaartje heb ik ook ontvangen hoor, bij de volgende plaatsing word u kaartje geplaatst.

Linda on 26 oktober 2013 om 16:24 zei

Wat een leuke kaarten zijn er weer gemaakt
gr linda

Jeannette on 26 oktober 2013 om 18:13 zei

wat een plaatjes van kaarten weer, supermooi, ik hoop dat ik er nog aan toe kom, na een heerlijke midweek weg moet ik nog een beetje in het ritme komen, maar er ligt al wel iets half af, dus misschien gaat het toch nog lukken, groetjes en geniet nog even van een lekker vrij weekend, Jeannette

Anita Meijer on 26 oktober 2013 om 22:45 zei

Wat een prachtige kaarten heb je weer ontvangen Cynthia, super. Heel veel succes en plezier op de beurs.
Liefs van Anita

Anita van Merode on 26 oktober 2013 om 23:57 zei

Prachtige kaarten weer!!! Echt zo super mooi! Wat goed zeg om al zo ver voorbereid te zijn voor de kreadoe. Ik hou de foto's in de gaten hoor van jullie kraam, leuk.
Groetjes Anita

GerJanne on 27 oktober 2013 om 01:57 zei

Wat leuk dat deze drie creaties in dezelfde tinten zijn! Mooi!!
Succes met de voorbereindingen Cynthia..
groetjes,
GerJanne

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates