maandag 8 oktober 2012

Binnekort nieuwe Website en Nu Opruiming !!!

Gepost door krea2day Cynthia op 10/08/2012 02:33:00 p.m.

Hallo Dames

Op dit moment zijn wij druk bezig met de website te veranderen. Er komt binnen een aantal weken een nieuwe website van Krea2day waar nu al druk aan gewerkt word. Om het dadelijk zo snel mogelijk over te laten gaan worden er nu al veranderingen geplaatst. Het zal dus even wennen zijn, ook zeker dadelijk met de nieuwe website. Dat is niet alleen voor u maar natuurlijk ook voor ons, de datum dat we over gaan naar de nieuwe website is nog niet bekent. Wij laten onze website weer bouwen door de mensen die hier hun werk van hebben gemaakt dus zijn afhankelijk van hun. Wij gaan intussen alles bij werken nieuwe artikelen plaatsen die uit gaan komen en een grote opruiming houden. Er zijn al heel wat dingen af geprijsd op de website de komende dagen zullen daar nog artikelen bij komen. Alles wat afgeprijsd is dat is op voorraad op = op dus mocht u iets graag willen hebben wacht dan niet te lang voor u het weet is iemand anders u voor. Zodra wij weten wanneer onze nieuwe website online gaat maken we dat natuurlijk bekent.

Ik heb nog een leuk kerstkaartje om aan jullie te laten zien, deze keer is het gemaakt door Anja. Het is dit keer een heel rustig kaartje geworden maar wel helemaal in de kerst sfeer.


handtekening

6 reacties:

Irene on 8 oktober 2012 om 15:09 zei

Alsof je al niet druk genoeg bent Cynthia, ook nog de hele boel veranderen!! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe look, veel succes er mee!
Anja's kaart is een schatje, beeldig model en zo leuk al dat rood!!

Liefs, Irene

Tineke on 8 oktober 2012 om 16:42 zei

Wat een supermooi kaartje enne ben benieuwd naar de nieuwe look!

Groetjes Tineke

jans on 8 oktober 2012 om 18:16 zei

ben benieuwd naar de nieuwe web site ik koop meestal op de beurs bij jullie stand mijn vriendin en ik zitten samen in een chootmobiel (die van haar hang vol sleutelhangers dus we komen ook in gorinchem de boel weer onveilig maken op zondag 21 oktober tot dan grt jans

Sieta on 8 oktober 2012 om 20:40 zei

Wat een mooie kaart is dit geworden, prachtig gemaakt.
Ik ben heel benieuwd hoe de site er uit komt te zien.

Liefs, Sieta

Monique - Mienokje on 8 oktober 2012 om 22:20 zei

Heel veel succes met de verbouwing en al het werk wat erin gaat zitten. Nog bedankt voor de big shot, wat een heerlijkheid om hem te gebruiken zegt mijn schouder ;-)
Liefs, Mienokje

Unknown on 9 oktober 2012 om 13:05 zei

Wat een mooi kaartje. Succes met de verbouwing van de website. Ben benieuwd hoe het er uit komt te zien, maar zal vast wel mooi worden.

Groetjes TamaraTamara

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates