maandag 13 augustus 2012

Cadeautje van Roxanne

Gepost door krea2day Cynthia op 8/13/2012 06:26:00 p.m.
Hallo Dames


Het lijkt nu pas echt zomer te worden, en daar heb ik natuurlijk wel even van genoten het weekend. Zaterdag is Roxanne met haar man en kinderen een dagje geweest, en hebben lekker kunnen BBQ met het heerlijke weertje. Ook dit keer kwam Roxanne niet met lege handen naar me toe en had ze weer wat gemaakt voor me. En weer helemaal in mijn kleuren roze, ook ben ik nu de trotse bezitter van het door Roxanne zelf gemaakte reuzenrad. En wat is hij leuk en het draait nog ook echt super dat je dit allemaal van papier kan maken. Het patroon kun je kopen op internet bij SVGCUTS ik heb hier een filmpje van het reuzenrad maar ze hebben nog zoveel leuks.

Ik kreeg ook nog twee roze lantaarntje, ze zijn echt geweldig om te zien. Ik kreeg er ook nog van die kaarsjes bij met een batterijtje en dat geeft toch zo'n leuke sfeer op tafel. En met dit weer is dat toch heel gezellig buiten op je tafeltje. De lantaarns zijn gemaakt met de Eclips van Sizzix.
 
Morgen ga ik jullie de eerste Candy kaarten laten zien, en wat een werk word er weer van gemaakt.
Weer ontzettend leuk om de mails met de foto's van jullie te ontvangen. Ik hoop dat jullie weer reacties gaan achter laten wat jullie van de Candy kaartjes vinden.

handtekening

4 reacties:

Sieta on 13 augustus 2012 om 21:03 zei

Wat ziet dat reuzenrad er geweldig uit en wat een werk moet dat geweest zijn om te maken.
En dan ook nog twee van die leuke lantaarntjes erbij, nou je bent aardig verwent Cynthia.
Ik merk wel dat roze jouw kleur is net zoals van je naam genootje, onze jongste dochter en roze is ook helemaal haar kleur.
Is dat toeval of niet.

Ik kijk alweer uit naar alle creaties die meedoen met de challenge, leuk om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft.

Liefs, Sieta

Irene on 13 augustus 2012 om 22:16 zei

Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad en wat ben je verwend!! Het is niet te geloven wat sommige mensen allemaal kunnen maken!!!
Ik ben heeeeel benieuwd naar de kaarten die gaan komen, zal wel weer storm lopen met zo'n gave candy maar de reacties voor een vrijkaartje liegen er ook niet om.......je blijft zo lekker druk Cynthia!!

Liefs, Irene

Ghea on 14 augustus 2012 om 13:51 zei

Wat zijn ze prachtig geworden dames, ik wist niet dat je zulke mooie kaarten kon maken met alleen mallen SUPERGAAF hoor!!!!!
Liefs Ghea

Monique - Mienokje on 16 augustus 2012 om 06:56 zei

Wat ren leuke cadeaus heb jij gehad. Gewoon een wonder dat het van papier is. Groetjes, Mienokje

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates