dinsdag 6 maart 2012

Vrijkaartjes Knotsgekke Kaartendagen

Gepost door krea2day Cynthia op 3/06/2012 11:09:00 a.m.
Hallo Dames

Ik heb 2 toegangkaarten voor de Knotsgekke kaartendagen in Den Bosch van 15 Maart t/m 17 Maart. De gene die kans willen maken op een vrijkaartje kunnen het volgende doen, maak een hele mooie of aparte kaart en stuur die deze week nog naar mij toe. Maandag avond 12 Maart kies ik de mooiste 2 kaarten uit en daar stuur ik de vrijkaartjes naar toe. Doe een briefje met u adres gegevens tussen de kaart zodat ik alle gegevens heb. Iedereen die mee wilt doen heel veel succes met de kaart maken en ik ben benieuwd. Voor mijn adres gegevens kunt u kijken op mijn website links bovenaan bij bedrijfsinfo.Eind deze week ga ik de Candy van Maart bekent maken en kunnen jullie weer kans maken door een berichtje te plaatsen en de candy op jullie blog te zetten.
handtekening

2 reacties:

Unknown on 6 maart 2012 om 12:57 zei

Hoi Cynthia, wat een leuke actie, ik zou graag meedoen maar dat gaat me gewoon niet lukken op zo korte tijd. Maar we zien elkaar ongetwijfeld op de beurs! Groetjes, Frea

Tini on 6 maart 2012 om 18:54 zei

Hallo,
Daar ga ik aan meedoen, je ziet mijn kaartje wel verschijnen, en dan maar duimen dat ik een beetje kans maak, maar wie niet waagt wie niet wint!
Gr. Tini

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates