woensdag 18 januari 2012

Vrij kaartjes voor Gorinchem

Gepost door krea2day Cynthia op 1/18/2012 09:21:00 a.m.
Goedemorgen dames


Over ruim twee weken beginnen de beurzen weer, de eerst beurs is het Creatief weekend
3 t/m 5 Februari 2012 in Haarlemmermeer. Daarna komt het Crea weekend in Gorinchem van
10 t/m 12 Februari 2012. Voor de beurs in Gorinchem hebben wij van de organisatie vrijkaarten gekregen. Wij willen deze verloten aan de volgers van ons blog, maar u moet er wel wat voor doen.Zorg dat u volger bent van ons blog en plaats een reactie en laat ons weten waarom juist u dat kaartje verdient.
wij gaan 4 x 2 kaartjes verloten. Mensen die kaartjes bij ons besteld hebben kunnen ook nog mee doen wij verloten de kaartjes op woensdag 25 Januari, u kunt u reactie plaatsen tot 13:00 uur daarna kunt u niet meer mee doen met de loting. De mensen die ook kaartjes besteld hebben krijgen van ons een berichtje na de loting.
handtekening

7 reacties:

wijkhuijs on 18 januari 2012 om 09:39 zei

Ik wil graag mee doen!
Ik ben dol op creatief bezig zijn en er is altijd wel iets wat ik nodig heb! En t zou ook de eerste keer zijn voor mama een dagje alleen weg sinds onze jongste geboren is!

Liefs Priscilla

Ashley on 18 januari 2012 om 11:05 zei

Ik doe mee!,
Ik wil graag met mijn moeder erheen, we zijn al heel erg lang niet weggeweest omdat ik erg ziek ben geweest. Nu gaat het gelukkig beter en wil ik weer hobbyen! en een beurs is dan uitstekend om weer wat spullen in te slaan.

Gr ashley

angelique on 18 januari 2012 om 17:01 zei

Dat is eindelijk weer eens een dagje gezellig met mijn vriendinnetje weg, hij staat al in onze agenda, als we de kaartjes zouden winnen kunnen we ons nog meer uitleven bij de kramen!!! leuke actie

Neline on 18 januari 2012 om 17:08 zei

Ik wil ook heel graag een kansje wagen voor een vrijkaartje! Ik geef meestal een workshop op de beurzen en geen tijd om een rondje te doen en op deze beurs kan ik een keertje zelf snuffelen.
...en het is lekker dichtbij;)
groetjes
Neline

Fieneke on 18 januari 2012 om 19:24 zei

Ik wil ook graag een kansje wagen op een kaartje voor deze gezellige beurs. Lijkt mij heel gezellig om daar met mijn moeder of met één van mijn dochters naar toe te gaan.......en al puilt mijn hobby kast uit, ik kan altijd nog wel wat gebruiken. En het is zo leuk om tussen alle nieuwe spulletjes te snuffelen.
Groetjes Fieneke

Celine on 21 januari 2012 om 13:16 zei

Ook ik wil het gaan proberen! En de reden omdat ik graag deze kaartjes wil winnen is omdat het ten eerste super gezellig lijkt. Ben super creatief, maar het scrappen heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. En wil daar natuurlijk meer spullen voor aanschaffen. En zo'n beurs lijkt me helemaal super om geïnspireerd te raken en flink te shoppen!
Groetjes Celine

huibertje1 on 24 januari 2012 om 23:08 zei

Hoi Hoi,
Wil graag kaartjes winnen, in ieder geval ga ik ze weggeven!Ik ga mijn vriendinnen er een groot plezier mee doen. Na een moeilijke periode hebben ze wel een leuk uitje verdiend

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates