dinsdag 26 februari 2013

Candy nummer 31, 32 & 33

Gepost door krea2day Cynthia op 2/26/2013 07:36:00 p.m.

Hallo Dames

Vandaag nog even de tijd nemen om wat kaartjes te plaatsen, gisteren was de laatste dag om in te sturen. Ik heb er nog een aantal om te laten zien dus vandaag weer drie stuks. We komen op een aantal van 37 stuks uit deze maand dus dat is weer een heel mooi getal al vind ik dat zelf.

Vandaag de eerste van Patricia, ze heeft een easel kaart gemaakt voor vrienden die 12,5 jaar getrouwd zijn.  Ze zijn toentertijd op de motor naar het stadhuis gegaan, dus vandaar dit plaatje.  Ingekleurd heb met Distress Ink en aquarelpotloden. De randjes van het designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser. De tekststempel heeft ze zelfgemaakt m.b.v. Word.
 
                                                                           Blog van Patricia
 
 

Dan ook deze keer weer een inzending van Anita, een geboorte kaartje dit keer. Het lijkt wel een baby boem met al die geboorte kaartjes die voor bij komen op alle blogs. Anita heeft sinds kort de Distress markers en daar mee is ze lekker aan de gang gegaan. Het resultaat ziet er weer prachtig uit !!
Blog van Anita
 
 

Dan nog een kaartje van Fenneke, ze heeft  eerst het cardstock gerild op 4,8,14 en 20 cm zodat je 2 bergjes krijgt, alles beplakt met designpapier. Op het eerste bergjes allemaal bloemen vastgezet met splitpennen, en nog versierd met stansjes van blaadjes. Op de grote berg een 3d plaatje van Hello Kitty, nadat ze die op een stans van Nestabillities had geplakt. Ook nog bloemen opgemaakt, en een strik met een bedel eraan gehangen, en tot slotte nog een vlinder erbij.
 
Blog van Fenneke
 
 

                                    En dan hebben we weer drie totaal verschillende creaties.

handtekening

7 reacties:

Aartje on 26 februari 2013 om 20:30 zei

Schitterende kaarten weer vandaag. Helaas was mijn maand tekort deze keer en kwam het er nirt van om mee te doen.
Groeten, Aartje

Jeannette on 26 februari 2013 om 20:33 zei

hoi Cynthia, wat je zegt...., weer 3 heel verschillende kaartjes, allemaal met een eigen verhaal, zo leuk weer en weer een mooi aantal deelnemers, groetjes Jeannette

Irene on 26 februari 2013 om 21:02 zei

Ik wilde al precies beginnen zoals Jeanette hier boven doet....idd weer 3 super leuke en totaal verschillende kaartjes, zo leuk elke keer!!!

xx Irene

Margo on 26 februari 2013 om 21:07 zei

Wauw wat een prachtige creaties zijn er allemaal weer binnen gekomen.Heb zelf een paar dagen flink de griep gehad en een paar dagen niet op het blog geweest maar prachtige inzendingen zijn er binnen gekomen.
Cynthia, ik lees nu ook dat ik je een mailtje moest sturen,dat jij mijn inzending niet ontvangen had ik heb je een mailtje gestuurd met het mailtje erbij wat ik 13 februari aan jou gestuurd had.Ben nu toch te laat voor de inzending maar ben benieuwd of je mijn mailtje nu wel ontvangen hebt?je hebt 14 februari wel een reactie op mijn kaart achter gelaten.
groetjes Margo.

Anita Meijer on 26 februari 2013 om 22:15 zei

Dank je wel voor het plaatsen Cynthia en wat zijn de andere twee ook weer prachtig, zo leuk om te zien hoe iedere kaart weer zo anders is, super.
Liefs van Anita

GerJanne on 26 februari 2013 om 22:28 zei

Heel leuke kaartjes! Helaas ben ik er niet aan toe gekomen. Irene heeft me uitgelegd en laten zien hoe dat moet, dus een andere keer doe ik graag mee met een easelkaart! Was Marcel erg moe van de beursdagen? Irene en ik hebben nog even gezellig met hem gepraat. Moedig hoor, om het alleen te doen!
Groetjes,
GerJanne

Emma on 27 februari 2013 om 00:16 zei

Leuke kaartjes hoor
Grtjs Emma

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates