dinsdag 8 oktober 2013

Candy nummer 10, 11 & 12

Gepost door krea2day Cynthia op 10/08/2013 08:22:00 a.m.
Hallo dames

Allemaal heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn inkt kastje, ik ga er deze week nog ééntje maken voor me moeder. Ze heeft haar lijst gisteren in de gesso gezet, vandaag misschien vast een kleurtje geven. Deze word wel totaal anders want me mams houd van vintage, dus weer een uit daging.

Maar een aantal van jullie hebben ook niet stil gezeten, want ik heb gisteren avond weer wat inzendingen ontvangen. En deze ga ik jullie natuurlijk weer laten zien, ook deze keer zijn het allemaal kaartjes.

Ik heb eerst nog even een vraagje voor de volgende candy die van start gaat op 1 november. Wie zou er voor ons een voorbeeld willen maken als gast designer ? Ik ga nog niet vertellen wat de opdracht is want dan is het niet leuk meer om mee te doen volgende maand. Voor de gene die gast designer wilt zijn die kan mij mailen.

Deze maand doet Martje ook weer met ons mee en heeft deze kaart gemaakt. Een echte herfst kaart waar op een flinke wind staat zo te zien, het snoesje vecht tegen de wind.

                                                           Blog van Martje

De volgende is gemaakt door Gerjanne, hier dwarrelen de herfst blaadje ook in het rond, stempel afdrukje is van Magnolia. 

                                                            Blog van Gerjanne


De nummer drie van vandaag is van Anke, ik had hem al op haar blog zien staan en nu stond hij ook in mijn mailbox. Ze heeft papier gebruikt waar de herfstblaadjes opstaan volgens mij van Maja Design.

Blog van Anke

Dit waren weer drie schitterende kaartjes, op naar de volgende drie, en van wie zijn de volgende drie ?? We wachten af wat er in de mail box komt.
handtekening

11 reacties:

Sandra on 8 oktober 2013 om 08:31 zei

leuke kaartjes
gr sandra

Nelleke on 8 oktober 2013 om 08:40 zei

Wat krijg je een leuke kaartjes binnen met dit thema. Groetjes, Nelleke

Antoinette Voorn on 8 oktober 2013 om 08:48 zei

Hihihih kan ik ook een kastje bij je bestellen??? en wat een leuke herfst kaartjes weer ... bij de eerste voel ik ook een briesje opkomen geloof ik!! echt leuk weer om al zoveel kaartjes te zien!

Creanita60.blogspot.nl on 8 oktober 2013 om 10:31 zei

Hoi Cynthia,
Het zijn weer 3 hele leuke kerstkaarten, Leuk dat je voor je moeder ook een kastje gaat op pimpen, succes ermee!
groetjes Anita

rian on 8 oktober 2013 om 10:47 zei

hoi hoi
wat heb je weer leuke inzendingen gekregen , en wat een leuk kastje heb je gemaakt, ik zou alleen foam board hebben gebruikt dat is een stuk steviger en werkt erg makkelijk.
groetjes rian

Muuske on 8 oktober 2013 om 11:01 zei

Mooie kaarten zijn het weer.Ben benieuwd hoe het kastje van je moeder word.groetjes Margo.

Erica ♥ on 8 oktober 2013 om 13:42 zei

Dit zijn weer hele mooie kaartjes die mee doen, prachtig ☺

Fijne (knutsel)week gewenst ☺
Lieve grtjsss van Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

lenywim35 on 8 oktober 2013 om 18:06 zei

Prachtige kaartjes weer. Ik blog minder dan anders, dus heb je kastje gemist. Ga vlug nog even kijken.Succes met alles Cynthia. gr leny w

GerJanne on 8 oktober 2013 om 18:43 zei

Hoi hoi,
wat een mooie kaarten weer naast de mijne...;-)

Groetjes,
GerJanne

Crea Astrid on 8 oktober 2013 om 21:56 zei

Wat een prachtige kaarten zijn het weer.

Groetjes, Astrid.

Jeannette on 9 oktober 2013 om 20:22 zei

Hoi Cynthia, ik heb even wat berichten van je teruggelezen hoor, ik loop een beetje achter met mijn bezoekjes, ik had gewoon de puf niet, uiteindelijk toch een te drukke periode geweest en dan moet je dat helaas bezuren. Maar ik ben er weer en heb genoten van alle prachtige kaarten die je al hebt laten zien, leuk dat het er alweer zoveel zijn, mijn kaartje gaat ook nog komen hoor! En wat een gaaf kastje voor al je inktspulletjes, ziet er supergaaf uit, lekker overzichtelijk. groetjes weer en tot de volgende keer, Jeannette

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates