vrijdag 31 mei 2013

Winnaar Moederdag Candy

Gepost door krea2day Cynthia op 5/31/2013 09:44:00 a.m. 14 reacties
Hallo Dames

Vandaag ga ik dan de winnaar bekent maken van de Moederdag Candy, wat was het moeilijk om te kiezen. Er zijn veel leuke en mooie dingen gemaakt, maar ja ik moest er één kiezen. Ik heb dan ook uit eindelijk gekozen voor de creatie van Ellen ze had het cijfer 12 van mij gekregen. En wat heeft Ellen gewonnen een cadeau bon met de waarde van € 15,00 te besteden in onze web winkel. Ellen als je even contact met ons opneem mag je wat uit zoeken. Ik wil iedereen die mee heeft gedaan heel erg bedanken en het was weer prachtig om al deze creaties te kunnen laten zien, en natuurlijk vind ik het geweldig dat jullie allemaal weer hebben mee gedaan.
Dan het volgende:
We hebben al vaker samengewerkt met de uitgever van Scala beter bekend voor jullie als de uitgever van de Hobby Handig, Cards & scrap, Creatief met kaarten. Een aantal winkeliers werkt samen Scala om de leden nog iets extra te bieden zo ook wij. Als u lid bent van een magazine van hun dan heeft u een hobbypas nummer, en met dat nummer krijgt u bij ons 10 % korting op alle Pré-orde artikelen. U kunt ook een pré-orde plaatsen en deze b.v. later op een beurs op halen en betalen, ook dan geld deze korting. We zullen ook wel eens een extra actie doen voor de leden op b.v. de beurzen die nog komen gaan. Als u bij ons een bestelling plaats dan kunt u bij het afrekenen een korting code plaatsen daar vult u in hobbypas dan word de korting vanzelf berekent. Bij het vakje opmerkingen kunt u het pasnummer schrijven zodat wij dat kunnen controleren of u nog lid bent.

Om mee te doen met de verjaardag Candy hebben jullie nog een kleine week. Volgende week vrijdag hoop ik dan de leeftijd van 40 te halen. Ik heb nu 9 enveloppen liggen en ben heeeel erg benieuwd wat voor moois er in zit, nog een week en dan mag ik ze open maken. Op de envelop staat niet bij iedereen een afzender dus kan niet zeggen of jouw kaartje erbij zit. Bij de gene waar het wel opstaat zijn van Jeannette, M. Mooi, Ina, Janie en één van Fenneke jullie enveloppen zijn aan in ieder geval goed aan gekomen.

 

                                      Ik wens jullie alvast allemaal een heel fijn weekend
 
 

 
handtekening

dinsdag 28 mei 2013

Afsluiting Candy Mei

Gepost door krea2day Cynthia op 5/28/2013 09:41:00 a.m. 10 reacties

Hallo Dames

Het was weer even stil op me blog, ik had natuurlijk een enorme terug slag van me bezoek aan de Toppers. Niet dat ik nu al weer de oude ben maar voel me iets beter dan gisteren. En met dit weer voel iedereen zich wel weer wat beter denk, heerlijk als je zo naar buiten kijkt. Ik ga er dadelijk even lekker van genieten want het is morgen al weer over geloof ik. Lekker even de katjes in de tuin laten rennen, vinden ze heerlijk. Een aantal dames hadden gevraagd of ik alle kittens zou houden, dat is niet zo er is één kitten weg gegaan zaterdag ochtend. Mandy is naar een vriendin van me gegaan wel hier op het dorp dus ze is nog dicht bij. Ik zou Mandy zaterdag ochtend bij haar brengen met me dochter, maar toen het zo ver was veranderede de situatie. We moesten afscheid nemen van haar nog even wat foto’s van haar gemaakt en dan die dikke kus. Jullie zullen best begrijpen dat niet zo makkelijk was. Ik zat dus samen met de kids te huilen en heb toen maar aan me mannetje gevraagd of hij ze wilde brengen. Me dochter wilde ook al niet meer mee, en wij allemaal met die rode ogen, dat was ook niets. We weten dat ze het heel goed heeft en ze heeeeel erg welkom was daar, ze komt geen aandacht te kort met drie kinderen. En als je dan de foto’s binnen krijgt met die stralende kinderen is gewoon geweldig. Ik heb ze zo blij gemaakt met Mandy, en het gaat heel goed met haar. De andere twee Tommie en Tess die blijven bij ons wonen het zijn wel de ondeugendste die bij ons blijven. Als ze wakker zijn heb ik me handen er vol aan, ze springen in me planten en als ik er aan kom rennen ze weg, ze weten dus wel dat het niet mag.

Dan ga ik jullie nu nog even de laatste inzendingen laten zien van de Moederdag Candy. Ik heb er nog drie voor jullie en met deze sluiten we de candy af. Dit keer zijn we gekomen op een aantal van 30 inzendingen. Ik vind dat we weer een mooi getal hebben bereikt, en we weer hele mooie creaties hebben kunnen laten zien. Deze week ga ik vast de winnaar bekent maken van de Moederdag Candy dus hou me blog nog even in de gaten.

We beginnen met een gepimpt kastje gemaakt door Saskia. Ze heeft verschillende Magnolia’s stempels gebruikt, en ingekleurd met Distress inkt. Verder veel knoopjes, roosjes en kant gebruikt. Op haar blog kunt u nog meer foto’s zien en staat ook de beschrijving wat ze allemaal gedaan heeft


                                                                 Blog van Saskia

 
 
Deze kaart heb ik gemaakt door AnneMaria, omdat haar moeder ontzettend graag aanspraak heeft. Ze heeft de tekst op de kaart daar ook op aangepast. Op de kaart zitten nog roosjes geplakt omdat het haar lievelingsbloemen zijn.
 
 
 
En we sluiten vandaag de Candy met een kaart van Aleida. Deze kaart heeft zei voor Moederdag gemaakt, het plaatje komt uit een heel mooi vel met Romantic Pictures (RPSL28) van Studio Light. Het plaatje stelt zes kinderen voor in een tableau, ze nam aan dat ze toneel spelen. Dat deed ze vroeger ook met haar broertjes en zusjes. De bloemen heeft ze gemaakt met de Paper Flowers van Studio Light (easy SL 341 en 342). De blaadjes zijn van MD.
 
 
Geniet vandaag allemaal even van het zonnetje dames !!!
Eindelijk kunnen we een beetje vitamine D ophalen buiten.
 
 
handtekening

zondag 26 mei 2013

Avondje Toppers !

Gepost door krea2day Cynthia op 5/26/2013 11:11:00 a.m. 22 reacties

Hallo Dames
Heel erg bedankt voor al jullie reactie op mijn bericht van gisteren, zo veel lieve reacties, zo geweldig om te lezen.

Het concert bij de Toppers gisteren avond was geweldig en hadden geen slechte plaatsen op de invalide plekken. Alleen alles er omheen ging  mis, we waren op weg en toen kwam ik er achter dat de rolstoel nog in de gang stond dus we konden terug. Dat was nog even ruim een half uur langer in de auto zitten. Toen belanden we ook nog in de file op de A12, waar het gewoon helemaal stil stond. Onze jongste zoon Djowy zouden we bij een vriendin afzetten en s’avonds weer ophalen. We kwamen daar al 1,5 uur later dan gepland aan. Even snel toch een bakkie gedronken en zijn we weer weg gegaan, we wilde nog even samen wat eten voor het concert. Toen we aan kwamen bij de Arena was de auto zo geparkeerd we hadden vooraf al betaald voor een parkeer plaats. Het was super druk rond de Arena, restaurant gezocht die was er wel alleen was het zo druk en je moest gereserveerd hebben. Dat hadden wij niet gedaan want we hadden zo iets we hebben de tijd en we vinden wel wat onderweg daar heen. De portier ging even kijken of hij wat kon regelen dat lukte we moesten alleen 1 trap op. Maar gelijk naast de trap had hij een tafel geregeld, ze hebben de rolstoel naar boven gebracht wat een service geweldig. Vergeet niet dat één wiel van mij rolstoel al 10 kilo weegt omdat daar wiel ondersteuning aan zit. Ik werd helemaal begeleid door de drukte die man liep voor me en vroeg iedereen opzij te gaan. Dan krijg je even het gevoel dat je een belangrijk persoon bent. HiHiHi… niets voor mij dus. We hebben lekker kunnen eten en drinken samen, daarna werden we weer netjes naar beneden begeleid super echt toppie !! Toen zijn we naar onze plaatsen gegaan en we zaten niet slecht eerste ring en dan wel helemaal boven aan. De twee rijen voor ons bleven leeg dus had heel goed zicht heel de avond. Normaal gaan de meeste staan en mee doen maar ja als je dan moet zitten zie je niets dus daar had ik geen last van. We hebben genoten van het concert en echt naar ons zin gehad.

Naar huis komen was een complete drama, het was 12 uur afgelopen om 12: 18 uur zaten we in de auto en om 1:15 uur waren we de garage uit. Daarna stond alles vast en geblokkeerd we waren pas over tweeën bij me vriendin om Djowy weer op te halen, en we waren half 4 thuis vanmorgen.

En toen dachten de kittens het is ,,Play time” en rende over het bed heen sprongen op ons zaten aan me oorbellen te trekken. Kon ook niet in slaap komen terwijl ik helemaal versleten was. De klok van half 6 heb ik nog gezien voor dat ik in slaap viel.  En het ergste voor Marcel was dat hij moest werken vandaag en dat de wekker ging om 6 uur. Ik hoop dat hij het red vandaag met zo weinig slaap uurtjes, gelukkig kan hij wel tegen kort slapen.

We hebben het samen ondanks alles tegen zat wel heel erg naar onze zin gehad en het was lang geleden dat we samen wat gedaan hadden. Was vanmorgen erg stijf toen ik me bedje uit kwam heb natuurlijk te kort geslapen at zal ik weer in moeten halen en dat zal bij mij wel een aantal dagen duren. Nu ik de morfine pleisters heb is de pijn stukken minder gelukkig, heb gisteren wel nog even bij moeten slikken met paracetamol, maar voor zulke dagen is dat logisch.
 
 
 
 
 

 
handtekening

zaterdag 25 mei 2013

Avondje uit !!!

Gepost door krea2day Cynthia op 5/25/2013 02:41:00 p.m. 28 reacties

Hallo Dames

We gaan zo richting Amsterdam, want vanavond zijn wij aanwezig bij het concert van de Toppers. Vorig jaar me kaartje weg gegeven dit jaar laat me lichaam het toe om te gaan. Hoe ik me de komende dagen voel dat nemen we dan maar even voor lief.  Ik heb er heel veel zin, we gaan eerst langs een vriendin die vlak bij Amsterdam woont daar blijft me jongste zoon vanavond lekker spelen met de jongens van haar. Pap en mams gaan een avondje stappen goh…. wat is dat lang geleden. We gaan samen eerst lekker uit eten waar weten we nog niet dat zien we wel restaurants genoeg toch !! Ik had me voor genomen om dit keer me eigen shirts te maken voor het concert ik heb toch niet voor niks de Silhouette. Van de week eerst een patroon zitten maken en daarna heat transfer besteld, en vanmorgen heb ik dat nog even gesneden en op de shirts gestreken. Ik had het nog nooit gedaan en ben best tevreden met het resultaat. Ik had gekozen voor een glitter goud kleurtje dat past wel bij de Toppers dacht ik. Het is echt heel leuk om te maken en zeker voor kinderen is het ook echt leuk je koopt een goedkoop shirtje en maak er wat heel leuks van op deze manier. Je kunt het heat transfer in heel veel kleuren kopen en kan alle vormen en figuren snijden die je wilt.  Echt geweldig leuk !!

Ben benieuwd wat jullie van het eind resultaat vinden. 








 
handtekening

vrijdag 24 mei 2013

Moederdag inzending 25, 26 & 28

Gepost door krea2day Cynthia op 5/24/2013 07:56:00 a.m. 9 reacties

Hallo Dames

Ik moet een beetje opschieten vandaag maar wilde toch even nog wat plaatsen, gisteren was het er ook al niet van gekomen. Ik moet straks om half 9 bij de dierenarts zijn dan word Lana geholpen voor dat we dadelijk weer een nestje hebben. Het ergste vind ik nu dat ze niets mag eten en drinken en ze loopt nu maar te vragen. Gelukkig is ze als eerste aan de beurt en hoef ik niet te wachten tot eind van de ochtend.
Hieronder ziet u de inzending van Linda, een lijstje van 23x23 cm met een eigen  'kunstwerk'. Ze heeft  deze gemaakt voor haar moeder omdat ze iets bijzonders verdiende. Niet alleen omdat ze de allerliefste moeder is, maar deze tekst heb ik ook gekozen vanwege de ziekte waartegen haar moeder nu vecht. Ze slaat zich er zo goed doorheen, maar daar heeft ze haar familie (en natuurlijk haar vrienden etc) ook heel hard voor nodig! Samen komen ze er wel! Intussen hangt de lijst bij haar moeder aan de muur.


                                                                       blog van Linda
 
 
 
 


En dan deze creatie is gemaakt door Antoinette.
Ze wilde voor beide moeders verrassen met een mooi fotocadeau. Ze vind het een uniek cadeau met grote emotionele waarde. Welke vrouw vindt het nou niet fantastisch om haar kinderen of kleinkinderen vereeuwigd op een foto aan de muur te hangen!!!
De metalen foto frame’s in hart vorm zijn versierd met vlinders op een clip en roosjes bewerkt met Distress inkt. Tevens een bijpassende kaarten gemaakt met een stempel van Tim Holtz en beinkt . Lettertjes van alfabetstans van Noor!Design en alles afgemaakt met een knipvelletje van Marianne Design en het gestanste hart is van Nellie Snellen.

      
                                                                  Blog van  Antoinette


 
 
 


En dan nog een hele mooie kaart die gemaakt is door Lisanne. Dit kaartje heeft ze voor haar moeder gemaakt en om het echt een Moederdagkaart te laten zijn heeft ze het woord 'mama' op hartjes aan een lintje gemaakt. Voor de borduurrand is een patroon van Jenine Siemerink en het plaatje is van Yvonne. Verder heeft ze mallen van Marianne Design, rijstkralen, strassteentjes, verschillende kleuren metllerdraad en kaartenkarton en een strikje en roosje gebruikt.

                                                                              Blog van Lisanne


                                                             fijne dag allemaal !!
handtekening

woensdag 22 mei 2013

Winnaar cadeaubon € 25,00

Gepost door krea2day Cynthia op 5/22/2013 08:57:00 a.m. 10 reacties

Hallo Dames

Yes Yes Yes, we hebben 400 volgers gepasseerd, op dit moment hebben we er 403. Wat is dit leuk zeg, dames bedankt en leuk dat jullie ook volger zijn geworden van mijn blog. Dat betekent dat ik de cadeaubon ga weg geven aan iemand. De cadeaubon zou verloot worden onder de 25 nieuwste volgers. Dus ik maak dan vandaag maar gelijk de winnaar bekent van de bon dan zitten jullie niet langer in spanning. Deze keer is er gewonnen door Trijntje dit is haar blog  http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/   Als je mij even een mailtje wilt sturen voor je bon komt het helemaal goed. We sturen de bon naar je op of je mag lekker bij ons winkelen in de web shop voor het bedrag van € 25,00.

Voor de dames die net volger zijn geworden, wij verloten wel vaker iets onder onze volgers en dan maak je kans op een prijsje als je de link van dit blog op je eigen blog hebt staan. Dus vergeet niet om het op je blog te zetten alle volgers loten mee voor deze prijsjes.

Op 8 Juni ga ik ook nog 5 nieuwe mallen uit delen. Je maakt kans op een nieuwe mal als je mij met me verjaardag een roze creatie stuur. Dat moet dan voor 5 juni bij mij binnen zijn, kijk hier boven voor meer informatie bij candy van Mei.

 

 
 
Hele fijne dag allemaal !!
handtekening

dinsdag 21 mei 2013

Moederdag inzending 22, 23 & 24

Gepost door krea2day Cynthia op 5/21/2013 09:31:00 a.m. 10 reacties

Hallo Dames

Ik ben weer terug vandaag, en wil iedereen bedanken voor de lieve reacties die ik kreeg van jullie. Dat heeft me echt heel goed gedaan, wat is nou fijner als je heel de dag ligt en dit soort berichtjes krijg. Gelukkig is de pijn enorm gezakt en heb ik daar niet zoveel last van op dit moment, of het door de pleisters met morfine komt dat is even afwachten op een langer termijn. Ik was ook heel erg moe en kon dan ook me ogen niet open houden, en viel constant in slaap. Nu gaat het wel weer beter gelukkig, en hoop ook dat het zo nog even blijft want zaterdag gaan we naar de Toppers. Vorig jaar heb ik me kaartje ook kunnen weg geven omdat het echt niet ging, en dit keer wil ik echt gaan. Ik heb nu wel een rolstoel plek dus ben erg benieuwd waar we komen te zitten. Nu me zelf heel rustig houden deze week en dan zien we zondag wel weer hoe ik me voel. Maar heb er wel echt zin in om te gaan.

Me verjaardag komt ook steeds dichter bij de maand is al weer bijna voor bij, en ik heb al 4 enveloppen binnen gekregen voor me verjaardag. Maar ze zitten nog dicht want dat ga ik pas open maken op me verjaardag 7 Juni. Spannend !!!!

Inzendingen voor de Moederdag candy die heb ik ook nog voor jullie. Vandaag eerst die van Dora, haar moeder houdt van katten en natuur. Bloemen vindt zij prachtig om te zien, vandaar dat ik nu gekozen heb voor bloemen. De 4 onderste geponste bloemen stellen haar 4 kinderen voor. Dat is toch wel een heel speciaal zo. De bloemen zijn gemaakt van Crealies stansen. uitgestanste bloemen zijn nat gemaakt en "verkreukeld" met behulp van een embossingpen. Ovale stansen zijn van Sizzix, papier is van Art talent.
 
                                                            Blog van Dora
 
Dan een mooi doosje van Jacolien , ze heeft  een bonbondoosje gemaakt voor haar moeder. Haar lievelingskleur is blauw, dus met het blauwe tilda papier is ze aan de slag gegaan. Verder houd ze beiden van gezellig theedrinken met iets lekkers erbij, dus daar verwijzen het theepotje en de kopjes naar.  Het doosje is gevuld met rafaello's.  Inmiddels heeft  haar moeder het cadeautje gehad en ze vond het erg leuk.
Blog van Jacolien

 
 
Dan die Moederdag kaart van Aartje,  deze kaart is gemaakt met een stempel van Sherri Baldy. Het papier is van Marianne Design, net als de tekststempel. De bloemen zijn gemaakt met een stans van Joy Crafts. Verder heeft ze nog een stans van Die-namics gebruikt, De kaart is afgemaakt met kant, lint, parels en een charm.
                                                                         Blog van Aartje

handtekening

maandag 20 mei 2013

Moederdaginzending 19, 20 & 21

Gepost door Ilse op 5/20/2013 08:00:00 a.m. 9 reacties
Hallo Dames,

Wat leuk dat jullie weer langskomen. Namens Cynthia wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties op de vorige blogpost. Ik, Ilse, neem even weer het blog over.
En ik ga jullie weer leuke creaties laten zien!

Nummer 19 is gemaakt door Patricia
Het is een Cadeaukaart geworden. Het schattige beertje komt van een kalender. Die zit heerlijk haar krantje te lezen op die leuke Bankjesstans van Marianne Design. Aan de binnenkant heeft Patricia een zakje geplakt met stansjes voor haar moeder. Ook zij heeft kaarten maken als hobby.
En ze heeft meteen een voorbeeldje wat ze met de stansjes kan maken. Das toch een supercadeau!!

Het blog van Patricia is     http://cardsmadebyp.blogspot.nl/




Colinda heeft nummer 20 gemaakt.
Dit geurzakje heeft ze gepimpt voor haar moeder. Ze heeft er ook eentje voor haar schoonmoeder gemaakt en die kunnen jullie bewonderen op haar blog www.colindasblog.blogspot.com
Het stempelafdrukje is van Mo Manning en heet 'April'
Colinda is in deze maand geboren dus dat is wel erg toepasselijk. Ik vind het een erg leuk
cadeau!!



De laatste creatie van vandaag is uiteraard nummer 21. Deze heeft Erica gemaakt. De moeder van Erica woont in Portugal, dus ze zien elkaar niet vaak.
Zoals voor velen, is ook voor Erica haar moeder heel speciaal. En niet alleen op moederdag, maar
iedere dag. Zoals de de stempel het al zegt.
Erica heeft zowel mallen van Noor! gebruikt als van Marianne Design. Voor een extra Vintage uiterlijk zijn de randen beinkt met bruine inkt.

Hier dan nog een keer het blog van Erica   http://heidebloempjuh.blogspot.nl



Leuk dat jullie weer even langskwamen om te genieten van deze creaties.
Allemaal een fijne tweede pinksterdag! Met misschien wel veel knutselplezier!!

Groetjes,
Cynthia en Ilse
handtekening

vrijdag 17 mei 2013

Ik lig al twee dagen plat !!!

Gepost door krea2day Cynthia op 5/17/2013 05:25:00 p.m. 25 reacties

Hallo dames

Al twee dagen geen creaties van jullie geplaatst, dit komt door dat ik al twee dagen plat lig. Het ochtendje winkelen woensdag met me dochter is me weer duur komen te staan. Wat baal ik daar toch weer van dat ik het dan weer zo moet afzien.  En dan zit ik nog wel in me rolstoel en ben ik geduwd door me dochter en toch dan zo’n slag. Ben net terug van de dokter en heb nu morfine pleisters gehad voor de pijn.  Ik hoop dat die echt gaan werken zo dat het weer draagbaar word voor me. Het duurt natuurlijk wel weer even een aantal uren voor dat zoiets gaat werken. Ik hoop morgen weer wat  creaties te plaatsen voor jullie, en ook mails te beantwoorden.   

Ik wens iedereen vast een fijn weekend.
handtekening

woensdag 15 mei 2013

Moederdag inzending 16, 17 & 18

Gepost door krea2day Cynthia op 5/15/2013 08:40:00 a.m. 10 reacties

Hallo Dames

Vandaag even snel nog wat creaties plaatsen, ik ga zo even met me dochter wat kleding kopen. De jongste is naar school en we moeten weer op tijd terug zijn. Maar omdat ik nog wat mooie dingen wilde laten zien die gemaakt zijn doe ik dat toch maar even snel. Ik hoop wel dat het weer wat beter word want winkelen op deze manier is geen pretje en al helemaal niet als je in een rolstoel moet zitten. Maar ja het ziet er nog niet echt veel beter uit om later deze week te gaan dus dan maar door de regen. Eigenlijk is het dus heerlijk weer om binnen te zitten en lekker aan de knutsel te gaan, maar vandaag voor mij even geen geknutsel maar winkelen. En dat vinden vrouwen toch ook helemaaaal niet erg.

We beginnen vandaag met de kaart van Rian die ze voor haar moeder gemaakt heeft. Ook haar moeder verdiende het om een mooi kaartje te krijgen, en natuurlijk een cadeautje erbij.De moeder  is altijd in haar tuin aan het werken en dus heb ik een kaart gemaakt (met mijn silhouette) en heb daarin bloemzaad. De zakjes gaan plat wanneer de kaart dicht is en komen omhoog zodra je hem open doet.

                                                                  Blog van Rian

 
 
En dan deze creatie is gemaakt door Sandra,  omdat ze op de basisschool zat (nu 4 jaar geleden) en daar altijd iets maakte voor haar moeder, en dat  een beetje in stand wilt houden maakt ze nu nog steeds elk jaar iets. Normaal is dat altijd gewoon een zelfgemaakt kaartje, maar om haar nu eens extra te verrassen heeft ze  nu dit voor haar gemaakt.
 
Blog van Sandra

 
 
Deze creatie is gemaakt door Diana, die heeft speciaal voor haar moeder tissuebox gemaakt, omdat zij glaucoom heeft. Hiervoor  moet ze een aantal keren per dag haar ogen druppelen. Met deze gepimpte tissuebox heeft ze haar verrast. Nu kan ze telkens als ze moet druppelen de foto's zien van vroeger van alle vier haar kinderen, deze zijn als vintageplaatjes gebruikt. Haar moeder was er super blij mee.

 
Fijne dag dames !!!!!!
handtekening

dinsdag 14 mei 2013

Moederdag inzending 13, 14 & 15

Gepost door krea2day Cynthia op 5/14/2013 09:53:00 a.m. 11 reacties

Hallo Dames

Wat geweldig dat jullie weer met zijn alle mee doen met deze Moederdag candy. Elke dag krijg ik weer mails met inzendingen echt super. Op dit moment staan er nog 13 in de wachtrij om geplaatst te worden. Ook heb ik me eerste verjaardag envelop ontvangen van Janie uit Heerhugowaard, heb het natuurlijk nog dicht gelaten want ben nog niet jarig. En dat houd het ook nog even lekker spannend.

Wat ook spannend is als je zondag je eerste Moederdag hebt kunnen vieren, en als je dan zo verrast word als de mamma van Martine. Tineke heeft voor haar 1e Moederdag van mijn dochter een cadeautje gemaakt wat haar kleindochter Martine aan haar mama mag geven. Het is een doosje geworden wat gemaakt is met de nieuwste serie ~Vintage Spring Basics~ van Maja Design. Een plaatje van internet geprint en op een ronde craftable geplakt. De takjes swirls, blaadjes en oprolroosjes zijn allen creatables. Vlindertjes uit het papier geknipt en de tekst is een digi ze heeft geen idee meer waar ik ze het ooit heeft gevonden. In het doosje zitten wat bad spulletjes gestopt, zoals: bodylotion, badschuim, bad bruisblokje, zeepje en een paar zeeproosjes, het ruikt heerlijk! En dan in folie ingepakt en er nog een gedichtje bij gemaakt. De kleine Martine had alleen nog maar oog voor de folie….. want dat kraakt zo heerlijk !!

 
De kleine Martine
 

Bij de volgende kaart zit een heel verhaal achter, ik probeer het in het kort uit te leggen. Sonja ( dat is niet haar echte naam ) maakt kaartjes en verkoopt ze voor een goed doel: namelijk voor de stichting Sidney and Friends. Het doel van de stichting is om geld in te zamelen voor een huifbed voor meervoudige beperkte cliënten. Het rijden op een huifbed is een manier van paardrijden die vaak bij hen wordt gedaan. Het is natuurlijk fantastisch als je op deze manier een bijdragen kunt leveren aan een goed doel.

Staat op de blog van Nelleke
 
 

Deze is gemaakt door Nelleke, als basis een stuk kraft karton van een sixpack bier, daarop vintage papier. De lijst is gemaakt met een lin en lene mal van Joy Craft, de mal op blauw papier getekend met potlood en uitgeknipt. De foto is gescand en geprint, op maat gesneden en de randen iets bewerkt met gesso. Het meisje op de foto is haar schoonmoeder 82 jaar geleden, voor haar heeft ze ook deze kaart gemaakt. Alle randen zijn met walnut satin bewerkt, even als de roosjes, Iets boven de strik zit nog een stukje kant maar dat is haast niet te zien.

Blog van Nelleke
 
 

Voor de dames die willen weten hoe het hier gaat met het jonge grut om me heen heb ik nog even een plaatje voor jullie. Ze zijn enorm gegroeid en zijn natuurlijk super ondeugend met ze alle. Als het speeltijd is dan rennen ze met mamma door de huiskamer hun op de grond en mamma over alles heen. En als ze dan ook nog met een kromme rug en dikke staart rennen weet je niet wat je ziet. Helaas eten ze nog steeds niet echt zelf we proberen van alles maar mamma verwent ze te veel waardoor ze zelf wat mager begint te worden.
 
Tommie
 
                                                                            Tess

                                                                           Mandy
 
 
40 dagen oud
handtekening

maandag 13 mei 2013

Moederdag inzending 10, 11 & 12

Gepost door krea2day Cynthia op 5/13/2013 08:46:00 a.m. 6 reacties

Goedemorgen allemaal,

Na twee weken vakantie was het vanmorgen weer vroeg op staan, voor school. Deze week gaan de examens beginnen een spannende tijd ook voor ons want me dochter doet dit jaar ook haar examen. Ik wens iedereen heel veel succes met de examens en hopen dat jullie allemaal slagen.

Wat wel geslaagd is gisteren is natuurlijk Moederdag bij iedereen, wij hebben een gezellig dagje gehad met de familie. Mannen hebben wat tv gekeken, auto sport en voetbal en wij hebben lekker zitten knutselen. Wij zijn bezig geweest met het maken van een tafellampje, het is nog niet af we moeten het allemaal nog even pimpen. De volgende creaties die ik laat zien zijn wel helemaal af en hebben de moeders in tussen ontvangen.

Deze bonbon/geur-doosje is gemaakt door Ellie. Ze heeft er kersenbonbons in gedaan omdat dit goed bij de kleur van het doosje paste. Ze heeft geen tekst op het doosje gedaan zodat haar moeder er later een geurzakje (die krijgt ze er ook bij) in kan doen en het doosje voor extra lang plezier zorgt.

Het designpapier is van pretty paper bloc Café la Patisserie. Met CrafTables CR 1215 heeft ze bloemetjes randje gemaakt, een keer in wit en een keer in rood. Vervolgens de rode bloemetjes eruit geknipt en op de witte geplakt. Op de bloemhartjes zitten strasssteentjes geplakt, en om passepartout effect te krijgen heeft ze het binnenste gedeelte eruit gesneden. Het kleinste stansje uit CrafTables CR 1239 is boven aan bevestigd met een strik en een bedelhartje eraan. De achterkant is ook beplakt en met een strikje dicht gemaakt. De bonbons heb ik in een foliezakje gedaan. Een leuk moederdagkadootje toch......
 
                                                                    Blog van Ellie

 
 
 

Deze kaart is gemaakt door Jolanda, ze heeft  het Magnolia afdrukje afdrukje gekleurd met Distress inkt, Het papier dat ze gebruikt heeft is van avec, als versiering plakparels, lint, bedel, kant en bloemen.
Blog van Jolanda
 
 

Ellen heeft dit doosje speciaal voor haar moeder gemaakt omdat ze zo van haar houd en haar steeds wil verrassen met iets speciaals. Haar moeder wordt in juni 89 jaar en dat is toch bijzonder…haar vader is maar 52 jaar geworden.  

Met de volgende beschrijving van Ellen kunnen jullie ook zo prachtig doosje maken.
Je vouwt het uit 1 vel papier en het model van de deksel is een vergroting van de stans van Joy's.Ik heb twee lagen papier gebruikt en ertussen een dun stukje karton gesneden in dezelfde vorm. Het is dan wat steviger. Op de rand heb ik een parelketting geplakt met glossy accent. Langs de punten een kantje geplakt en daarop een stans van Joy's.
Eén bloem zelfgemaakt en die gecombineerd met 2 fome rozen (Xenos). Blaadjes en swirl zijn van Magnolia. Verder veel parels gebruikt. Het papier is van Prima Marketing

Het was een heel werk maar ach.....hij is voor mijn moeder.

                                                                 Blog van Ellen
 
Morgen nog een aantal hele mooie inzendingen, word weer eenmoeilijke winnaar zoeken dat zie ik nou al weer. Hele fijne dag vandaag.
handtekening

zondag 12 mei 2013

Moederdag inzending 7, 8 & 9

Gepost door krea2day Cynthia op 5/12/2013 09:32:00 a.m. 6 reacties

Hallo Dames

Vandaag is het dan zo ver het is Moederdag, en er gaan heel wat moeders verwent worden vandaag. Ik heb gisteren heel wat mailtjes gekregen met inzendingen, en ik ga jullie er een paar laten zien vandaag. Toevallig vandaag allemaal Moederdag  kaartjes, de komende dagen heb ik ook nog hele leuke creaties.

Vandaag dan kaartjes en de eerste is gemaakt door Janie, ze heeft papier van Yvonne Creations gebruikt., De foto is van Marianne Design. De bloemen zijn gemaakt van Crealies en verder heeft ze kant gebruikt langs de foto om een mooie afwerking te krijgen. De zijkant heeft ze met een mal gemaakt die ze dubbel heeft gebruikt, vandaar dat ook de binnen kant bewerkt is.  2 weken geleden had ze op de beurs deze veren gekocht en vond dit wel leuk staan achter de rand van de kaart.

                                                                  Blog van Janie
 
 

Deze kaart is gemaakt door Petra uit Germany. Ze heeft de kaart gemaakt voor haar moeder - da sie immer für mich da ist wenn ich sie brauche trotz ihrer 85 Jahre. Bij deze kaart heeft ze de volgende materialen gebruikt,   Stans -Martha Stuart, Bloem - Joy-craft, Line-en-lene, Stempel - Magnolia, Coloring - Faber Aquarell, Stickless.
 
                                                                      Blog van Petra
 
 
 

De laatste kaart van vandaag is van  Anneke, Die heeft dit keer een 3 Step-Card gemaakt. Het papier is van Studio Light met daarop een afbeelding van een post-card met daar weer op een doily en toen een vintage plaatje. Verder is het afgemaakt met swirls, papieren roosjes en blaadjes en de kleine roosjes zijn van metaal. Ook een metalen hoekje en een metalen hoedje en handje en wat plakpareltjes. De binnenkant is ook weer met het papier van Studio Light met aan beide zijkanten een randje met een lintje erdoor.
 
Blog van Anneke 
 

 
 

Ik wens iedereen een hele fijne Moederdag, en hoop dat jullie allemaal lekker verwent gaan worden. Ik hoef zelf de deur niet uit me ouders komen naar mij, en we vieren bij mij Moederdag. Dit jaar voor het eerst dat ik visite krijg van me eigen zoon woont die woont pas vanaf Januari op zich zelf, dus toch wel anders vandaag. 

 
handtekening

vrijdag 10 mei 2013

Moederdag inzending 5 & 6

Gepost door krea2day Cynthia op 5/10/2013 09:42:00 a.m. 11 reacties

Hallo Dames

Eerst wil ik mijn nieuwe volgers even welkom heten, leuk dat jullie volger zijn geworden en jullie maken ook nog kans op de waardebon van € 25,00 te besteden in mijn web winkel www.krea2day.nl.

Nog twee dagen en dan is het Moederdag, ik ben al heel erg verwent gisteren. Ik krijg van me mannetje Marcel ook altijd wat voor Moederdag, en dat heb ik al gekregen. Dit jaar gaan we de voortuin doen dat is echt heel hard nodig ziet er niet meer uit. De achter tuin hadden we al flink opgeknapt maar daar stond nog geen plant in. Eigenlijk was dit al twee jaar zo, gisteren twee hele mooie boompjes gehad. Ook nog wat kleinere planten, hang potjes en leuke lampionnen verlichting voor onze paviljoen.  Ik ben er super blij mee, ziet er een stuk gezelliger uit nu.
 
 
 

De gene die de volgende creaties ontvangen kunnen ook heel blij zijn. Ik heb weer wat inzendingen binnen gekregen. De eerste die jullie zien is gemaakt door Bea, die heeft deze toffee verpakking gemaakt. Heel erg leuk voor Moederdag maar natuurlijk ook leuk voor een verjaardag. Een lieve Tilda in gekleurd met copic markers en verder heeft ze nog van alles gebruikt om de toffee af te maken.

                                                                      Blog van Bea

 
 
De volgende kaart is gemaakt door Nans, haar moeder verdient het wel om in de bloemetjes gezet te worden. De moeder staat altijd voor hun klaar. Indien nodig vangt ze de kinderen op en elke maandag gaan ze bij haar eten. Dan is Moederdag een uit stekend moment om haar te verwennen voor al haar zorg.
De kaart heeft ze gemaakt met het volgende materiaal,  kraft karton, Maja Design papier, ColorCore cardstock stansmal Vivienne Butterfly van Memory Box, Mini labels en bloem van Joy, Tilda lace Doohickey . De stempel is een Tilda with Love,  Shapeability Floral Doily Motifsen Copics, parelpen, metalen hoekje en plakparels.
                                                                        
                                                                       Blog van Nans
 
handtekening

woensdag 8 mei 2013

Moederdag inzending 3 & 4

Gepost door krea2day Cynthia op 5/08/2013 11:00:00 a.m. 8 reacties

Hallo dames

Het is bijna Moederdag en daarom hebben wij vandaag de laatste dag actie op facebook. Laat een bericht achter waarom jou mama een extra cadeautje verdient. Wij gaan een aantal mallen versturen naar moeders die wat extra’s verdienen. En het enige wat jij moet doen is het ons laten weten via facebook Cynthia.Hoekstra. Ik neem contact met je op voor de adres gegevens als jou moeder de gelukkig is.
 
 

Voor de mensen die nog geen idee hebben wat ze moeten maken voor hun moeder heb ik nog twee inzendingen.  Als eerste een kaart met wat lekkere chocolade erin, gemaakt door Jeannette. Het papier heeft ze vorig jaar gewonnen bij een candy , het is van " the London line"  engels papier. Er zit een stempel op van Marianne Design met allemaal lekkere cupcakes en een tekststempel (ook MD), en een paar papieren bloemetjes met stickels.

Het papier aan de binnenkant is van dezelfde serie, de bakjes met de mercireepjes en de theezakjes zijn weer met het papier van de buitenkant beplakt, voor de  randen heeft ze een pons van Martha Stewart gebruikt, het band om te strikken heeft ze tussen het basispapier en het designpapier geplakt en daarmee kan het kaartdoosje worden vast gemaakt. Het patroon komt uit een vorig Hobbyjournaal.

                                                                  Blog van Jeannette


 
 
Het volgende doosje is gemaakt door Jolanda, een doosje met ook een inhoud. Het schattige afdrukje is van Sherry Baldi, Besties, ingekleurd met Spectrum Noir! Het design papier is van Marianne Design - Beach House. De bloemen zijn gemaakt van mulberry papier en stansen van MD & Joy! Bespoten met glimmermist. Ze heeft de stansmal Spellbinders - Grand Labels One gebruikt, stempel postcard - Prima Marketing, zelfgemaakte pin. De bloemenstempel is van unique, dehoekjes van Joy Craft, harten - Martha Stewart en voor de afwerking nog wat distress inkt & stickles.
 
Blog van Jolanda
handtekening

maandag 6 mei 2013

Moederdag candy nr. 2

Gepost door krea2day Cynthia op 5/06/2013 10:25:00 a.m. 9 reacties

Hallo Dames

Wat een heerlijk weertje vandaag het ziet er heerlijk uit zo eindelijk. Hier hebben we allemaal zo lang op gewacht. Vandaag komt me vriendin een dagje langs en gaan we weer lekker wat maken, dit keer een mixed media doosje. We gaan lekker in de tuin zitten en even van het zonnetje genieten en de kids lekker buiten spelen komt helemaal goed, Ik heb er zin in vandaag.

Gisteren kreeg ik nog een leuke inzending van Rebecca, ze heeft ook zelf wat voor Moederdag gemaakt. Het is een gevouwen origamidoosje van 1 vel dessignpapier. Het papier wat ze voor alles heb gebruikt is van Tilda. In het doosje zit een mini fotoalbumpje ook gevouwen uit 1 vel dessignpapier en erop zit de stempel Tilda with heart arrows die heeft ze  ingekleurd met de Copics markers. De rand van het doosje is geponst met een Martha Stewart pons. Op het doosje heeft ze een doily gehaakt. Alle bloemen zijn zelf gemaakt met de ek success ponsen en bewerkt met stickles en shaved ice van stampendous. Aan de voorkant nog een grote vlinder van Cheery lynn mal. Het tekststempeltje is passend bij het thema Moederdag.
 
                                             Blog van Rebecca


 
                                                        
                        Fijne dag allemaal !!!
handtekening
 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates