zondag 15 september 2013

Candy nummer 16, 17 & 18 + Winnaar gratis mal

Gepost door krea2day Cynthia op 9/15/2013 09:35:00 a.m.
Hallo Dames

Vandaag is dan de laatste beurs dag in Rijswijk, gisteren ben ik zelf mee geweest en vandaag weer een dagje thuis. Gisteren weer een hoop bekende gezichten gezien en ook nog tijd gehad om even lekker te kletsen, was weer super gezellig. Ik heb nu twee dagen rust en dan gaan we dinsdag ochtend op weg naar Belgie. Ben heel erg benieuwd hoe de beurs daar is, wij gaan voor het eerst. Het is een beurs die vergeleken word met de Kreadoe hier in Nederland. Ik weet niet of het me gaat lukken om ook me blog bij te houden volgende week ik zal me best doen, maar denk dat ik me rust hard nodig hebt in de avond uren.

Vandaar dat ik jullie ook vandaag nog even drie hele leuke inzendingen ga laten zien. Vandaag ga ik beginnen met nummer 16 en die is gemaakt door Rian. waarom ze voor poezen heb gekozen weet ze niet , want eigenlijk ben ik een echt hondenmens maar telkens bij het zien van de stempel van de kat in de zak, wilde ze daar een kaart mee maken. Samen met de speurder vond ze het een leuk geheel, Nou dat vind ik ook hoor Rian super leuk zo !!!


                                                               Blog van Rian


De volgende creatie is gemaakt door Inge, een winterse gift box met kleine vogeltjes. Als Inge de vogeltjes in de sneeuw ziet kan ze daar echt zo van genieten, daarom heeft ze deze keuze gemaakt. 

Blog van Inge


Dan nog een mooie vlinder kaart van Marjan, weer even terug naar het lente gevoel met al deze vlinders. Marjan heeft gekozen voor de vlinders omdat ze dat zulke mooie dieren vind. Eerst zijn ze rups, dan is er meestal niet veel aan, maar wanneer ze vlinder zijn geworden zijn ze vaak prachtig in de meest uitgesproken kleuren. Ook had ze een paar keer een speciaal moment met een vlinder dat haar deed denken aan een teken van een overleden persoon. 


Blog van Marjan

                                 Geweldig dat we zo veel uit onze creaties kunnen halen met ze alle.

Dan is het vandaag ook weer de vijftiende van de maand dus ik ga weer wat weg geven onder mijn trouwe volgers. Deze keer heb ik gekozen voor Nelleke met haar blog http://farmerblog-nelleke.blogspot.nl Nelleke plaats regelmatig een reactie en heeft mijn link op haar blog staan. Volgende maand ga ik weer iemand anders blij maken, en misschien ben jij dan de gene !!!
Nelleke als je mij even een mail stuur met je adres en welke stans en embossing machine je hebt dan stuur ik je een embossingmal toe van Die'sire die door jou machine past.

                       
                     Iedereen een hele fijne zondag en tot morgen, voor nog meer inzendingen.


handtekening

15 reacties:

rian on 15 september 2013 om 10:37 zei

weer leuke creatie's heb je binnen, vindt het leuk om mijn kaartje weer te zien bij je.
ik hoop dat je een leuke tijd hebt op de beurs in belgie , ik ben er een keer als bezoeker geweest , maar hij kan niet tippen aan de kreadoe, maar dat is mijn mening
veel suc6 daar.

groetjes rian

Jeannette on 15 september 2013 om 10:39 zei

Goeiemorgen Cynthia op deze heerlijk zonnige morgen. Wat zijn er weer mooie kaarten geplaatst, zo leuk om die verschillende ideeën te zien, goed voor de inspiratie. Hartstikke leuk voor Nelleke dat zij deze keer de gelukkige is. Gisteren weer heerlijk over de beurs gestruind en wat van jouw mooie nieuwe embossingfolders meegenomen, en je zoon was zo enthousiast met de te gekke krijtjes bezig dat ook ik gezwicht ben, echt gaaf, bedankt voor de tip. Jammer genoeg even weinig tijd om alles uit te proberen, want er is familie uit Amerika over, groetjes en een fijne zondag en voor volgende week een hele goede beurs in Mechelen, Jeannette

Nelleke on 15 september 2013 om 11:09 zei

Wow, ik zie dat ik deze maand de winnaar ben, wat ontzettend leuk. Mijn dag kan niet meer stuk. Ik stuur je zo meteen een mailtje. Succes op de beurs, voor ons als "Oosterling" te ver weg. Groetjes, Nelleke

lenywim35 on 15 september 2013 om 11:21 zei

Allereerst even melden, dat ik het leuk vond om je gisteren te hebben ontmoet. Kon ik tenminste Jeannette vertellen waar je plekje was. Dan Nelleke feliciteren met de gewonnen mal. Leuk hoor.En dan weer even een blog plaatsen.
gr leny w

nans'creablog on 15 september 2013 om 12:41 zei

Dit zijn weer prachtige creaties Cynthia. En Nelleke gefeliciteerd met je prijs hé.
Ik ga elk jaar wel een dagje naar Mechelen en mijn ervaring is dat de kraampjes waar ze spullen voor kaartjes verkopen altijd druk bezet zijn. Waarschijnlijk omdat er in België zo weinig hobbywinkels zijn. Dus Cynthia hopelijk heb je veel succes op deze beurs.

Groetjes,
Nans

Hanny on 15 september 2013 om 13:27 zei

Wat een prachtige kaarten zijn er weer bijgekomen.
Fijne zondag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Linda on 15 september 2013 om 13:48 zei

Gefeliciteerd Nelleke en veel succes in Mechelen is voor mij te ver weg, maar je hoort er welk leuke dingen over.
gr Linda

Crejabeja on 15 september 2013 om 16:02 zei

Leuk om mijn kaartje te zien, en vind die van Rian geweldig!!!

Succes op de beurs en neem je rust ...

Anita Meijer on 15 september 2013 om 16:36 zei

Wat fijn dat je gisteren zelf op de beurs was Cynthia en nu op naar dinsdag in Belgie, daar ook heel veel succes met de verkoop. Wat een schitterende inzendingen heb je weer gekregen, ik vind ze stuk voor stuk super. Nelleke gefeliciteerd met de mooie embosmal, top voor je meis.
Liefs van Anita

Sylvia on 15 september 2013 om 18:49 zei

Hallo Cynthia,
Kwam via Bea op dit blog terecht die had een mooie kaart geborduurd met een vogel erop voor de challenge op dit blog.
Ik dacht ga even een kijkje nemen. Super leuk blog is dit en leuke challenges worden er gehouden. Heb me dus gelijk maar even aangemeld als volger.

Groetjes Sylvia

Crea Astrid on 15 september 2013 om 19:06 zei

Wat een prachtige kaarten weer.

Succes van de week op de beurs in Mechelen.

Groetjes, Astrid.

made by ineke on 16 september 2013 om 07:06 zei

mooie kaartjes zijn het, vind de kat in de zak ook wel super leuk!
groetjes ineke

Erica ♥ on 16 september 2013 om 18:11 zei

De inzendingen worden steeds mooier, wat zijn dit
ook weer plaatjes van kaarten, heel mooi.
Jij nog suc6 met je spaarzame vrije uurtjes, en de
voorbereidingen op de nieuwe beurs ☺

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
Liefs en grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Dora on 16 september 2013 om 19:46 zei

hoi,hoi,
even tijd om bij je blog langs te gaan en al die inzendingen bekeken. wat een diversiteit. wat mooi om dat allemaal te bekijken. ook deze inzendingen zien er prachtig uit. ieder met z'n eigen stijl!
Nelleke, van harte gefeliciteerd met de prijs!
veel succes in België!! Cynthia, geniet ze!
groetjes

Hanny on 17 september 2013 om 08:10 zei

Proficiat Nelleke, wat fijn dat je gewonnen hebt. Krea2day natuurlijk bedankt voor dit mogelijk te maken.
Fijne dag, liefs Hanny♥
http://tierelantijntjes.blogspot.nl

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates