dinsdag 27 november 2012

Candy nummer 18, 19 & 20

Gepost door krea2day Cynthia op 11/27/2012 08:56:00 a.m.

Hallo dames

Weer een nieuwe dag met nieuwe inspiratie voor jullie, als eerste laat ik vandaag jullie de creatie zien van Babette. Ze heeft leuke cadeau verpakking gemaakt voor haar vriendin die zwanger is. Ze weten al dat het een meisje word dus dan maak je natuurlijk iets met roze. Het afdrukje is van Magnolia, ingekleurd met Derwent potloden. Ook het papier en de doohickeys zijn van Magnolia. Vlinders van Joy Crafts en wat glitterlijm, verder heeft ze nog een  paar Nestabilities gebruikt. En dan heb je toch een hele leuke cadeau verpakking voor een babyshower. Er staan nog meer foto’s op de blog van Babette.
 
 
 
 

De volgende cadeau verpakking is gemaakt door Cindy een heel leuk tasje heeft ze gepimpt voor een goede vriendin die haar 12 ½ jarige bruiloft vierde. Het  cadeau  tasje is opgepimpt met goudkleurige glitterlint en taupe kleurige cardstock,  zilverkleurige hartjes, een houten knijperhart ,en de rose bloemetjes van de Hema. En de tekststempel Fijne trouwdag is van Crealies. Ook op de blog van Cindy staat nog meer informatie over haar gemaakte tasje.
  
 
 
 

Dan heb ik voor jullie nog de creatie van Anita, een hoop blog volgers zullen haar doosje al op de blog hebben zien staan. Het doosje kwam ze tegen  in de Xenos en dacht meteen ja daar kan ik ooit weleens wat mee,  en dat is nu ook gebeurd. Ze  heeft  er een vintagelook van gemaakt met een lief wijfie, wat bloemen, wondgaas, swirls en pareltjes erop en  een mooi lintje erlangs. Het cadeau doosje is bestemd voor haar lieve mams die altijd voor hun drietjes klaarstaat, ze moest alleen nog bedenken wat ze erin ging doen, maar dat komt wel goed.
 
 
Nieuwe blog volgers van harte welkom, super leuk dat jullie volger zijn geworden.
Ik lees jullie reacties met heel veel plezier.
Fijne dag allemaal
 
 
handtekening

8 reacties:

Irene on 27 november 2012 om 09:10 zei

Het begint al goed met een schattige roze creatie, het tasje met hartenpapier is ook enig voor een anniversary en het doosje.....wat een beauty!!! Ik benijd je niet Cynthia want dit wordt een heel moeilijke keuze uit al die inzendingen of doet "random" het voor je???

Liefs, Irene

Erica ♥ on 27 november 2012 om 09:28 zei

Prachtige creaties, je gaat het nog moeilijk
krijgen iets uit te kiezen uiteindelijk !

Fijne dinsdag, grtjsss Erica ☼

Sieta on 27 november 2012 om 09:55 zei

Wauw, wat zijn deze drie creaties ook weer geweldig mooi geworden.
Ik zie hier telkens zulke mooie creaties voorbij komen, de een nog mooier dan de ander, maar allemaal heel erg creatief gemaakt.

Liefs, Sieta

Jeannette on 27 november 2012 om 10:07 zei

prachtige crea's weer Cynthia, je bent niet te benijden hoor dat je hier een winnaar uit moet kiezen, alle inzendingen zien er prachtig uit.
Veel succes ermee! Ben je alweer wat opgeknapt? groetjes Jeannette

Crea Astrid on 27 november 2012 om 14:05 zei

Wat een prachtige creaties zijn er gemaakt. stuk voor stuk er mooi en verschillend.

Groetjes Astrid.

anneke's creaties on 27 november 2012 om 21:00 zei

schitterend wat zijn dit ook weer prachtig mooie creaties
zoals mijn voorgangers ook al hebben gezegd wat wordt dat moeilijk om hier een winnaar uit te kiezen ze zijn stuk voor stuk heel erg verschillend maar allemaal heel erg mooi gemaakt

groetjes anneke

Monique - Mienokje on 27 november 2012 om 23:20 zei

Wat een beauties heb je deze keer weer geplaatst. Ik zou niet kunnen kieze. Groetjes, Mienokje

Ghea on 28 november 2012 om 10:36 zei

Wow wat zijn de dames toch creatief he, schitterend wat ze allemaal hebben gemaakt.
Liefs Ghea

Een reactie posten

 

krea2day Copyright © 2011 Krea2day blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates